Acest concurs a expirat în data de 2015-05-18. Vezi concursurile active aici.
Noutati pentru o vara de neuitat.

Ladies and Gentlemen, vara vine cu transport gratuit!

Pentru toate felurile în care poți fi fericită.

Vara prinde curaj și se strecoară ușor, dar sigur, peste oraș. Așa că simte-te liberă să te gândești la vacanță, la rochii fluide cu printuri vesele și în culori vii, la sandale comode care să-ți poarte pașii de la birou spre plajă, la genți în culori fondante și la ochelari de soare cu care să privești cu bucurie cele mai emoționante peisaje.

Dăm startul verii, pentru aventurierul din tine! 

Dacă vrei să evadezi și tot ceea ce cauți este aventura, află ca avem o selecție super cool de ceasuri care să te însoțeasca din club până la adâncimi palpitante sub apă, dacă vrei să faci scufundări și să descoperi lucruri noi. Tricourile cu mesaje haioase sunt o metodă bună de a sparge gheața, atunci când nu ai replicile la tine. Iar pentru o alură plină de mister trebuie doar să-ți alegi ochelarii de soare potriviți. Pentru restul momentelor fii nebun, fii plin de viață, fii pozitiv, fii tu însuți într-o pereche de pantaloni scurți și cu cei mai noi teniși.  

Pentru amândoi, pentru clipe de neuitat!

Transportul gratuit este valabil în intervalul 13 - 18 mai 2015, la orice comandă, exclusiv pe categoriile de Fashion: Imbracaminte Femei, Imbracaminte Barbati, Incaltaminte Femei, Incaltaminte Barbati, Genti si Accesorii Femei, Accesorii Barbati.

Vezi ofertele!