Acest concurs a expirat în data de 2015-07-31. Vezi concursurile active aici.
Este vorba, de fapt, despre cum sa-ti faci viata mai usoara!

Este vorba, de fapt, despre cum să-ţi faci viaţa mai uşoară! Iată de ce îţi lansăm provocarea: hai la eMAG Supermarket Shopping Day! Pe 22 iulie 2015 beneficiezi de transport gratuit la orice comandă din eMAG Supermarket, deci cu atât mai mult e cazul de un shopping online de alimente, apă, băuturi, dulciuri, delicatese şi multe alte produse!

Pont: dacă până acum nu ţi-ai făcut cumpărăturile dintr-un supermarket din online, ai ocazia să înţelegi de ce unii deja cumpără laptele, apa şi biscuiţii, brânza şi vinul preferat cu doar câteva click-uri, din eMAG Supermarket … Aşa cum o faci de pe eMAG pentru cel mai nou smart device, televizor, bicicletă, parfumul preferat sau scutecele şi jucăriile celui mic!

Să recunoaştem …

Fiecare listă de shopping săptămânală înghesuie, cu liniuţă de la capăt: alimente, legume, fructe, apă şi alte băuturi, produse pentru curăţenie şi multe altele de care tu şi restul familiei aveţi nevoie. Disconfortul vine de multe ori numai când te gândeşti că trebuie să dai zor cu vreun proiect la birou, ca să mai prinzi vreun magazin deschis, să mergi le cumperi … În loc să te grăbeşti ca să ajungi la cu prietenii la o terasă cochetă.

Deci, de ce nu ar veni coşul cu produse (aproape) singur, direct la tine, atunci când ai nevoie? Mecanismul este simplu şi odată încercat, poate deveni unul preferat în materie de asigurat confortul personal şi cumpărăturile necesare, la timp şi fără bătaie de cap.

Hai să punem pe “hârtie” câteva argumente:

  • Timpul – În fiecare zi sau cel puţin o dată pe săptămână, zecile de minute (ore) pe care le pierdeai “pendulând” printre rafturile de magazin le poţi folosi pentru a “lărgi” segmentul de timp liber. Este primul motiv, poate unul esenţial pentru cei care lucrează mai toată ziua la birou şi care privesc weekend-ul ca fiind “zona” de confort ce nu ar trebui ocupată cu altceva decât relaxare;
  • Comoditatea – Coşul poate veni direct acasă, sau, îl poţi ridica în drum spre casă chiar şi la ore mai târzii. Pune bază pe livrările care se fac prin Fan Curier pentru toată ţara (mai puţin) şi prin curier eMAG în Bucureşti, în toate sectoarele. Dacă totuşi ai drum pe lângă unul dintre punctele mega Image indicate (se afişează când optezi pentru Livare cu Ridicare din magazin, când finalizezi comanda şi au program până la ora 21) sau de la Mega Drive din prelungirea Ghencea (deschis între orele 7 - 24);
  • Plata făcută cu uşurinţă – dacă tot e să fie comod, poţi opta pentru plata online, cu card bancar. Ai astfel şi o evidenţă de la lună la lună a cheltuielilor făcute şi… din nou, e comod dacă nu ai timp să treci pe la bancomat, pentru cash. Bineînţeles, alături de plata online ai la dispoziţie şi plata numerar, la primirea cumpărăturilor;
  • Ofertă bogată – tot ce ştii că găsesti pe rafturile clasice, tot ce-ţi trebuie, ai la îndemână în eMAG Supermarket!
  • Opţiunile cu care vine chiar eMAG Supermarket să te ajute – Coşul de cumpărături personalizat pe măsura mai multor “exigenţe” este o experienţă de neratat. Ai de unde alege, de exemplu dintre variantele propuse pentru ziua de 22 iulie:

Propunerile din coşurile de mai sus pot fi îmbunătăţite, pe măsura preferinţelor tale – adaugă ce crezi că lipseşte sau nu ai gustat încă. Nu uita, transportul este gratuit pentru orice comandă făcută pe 22 iulie 2015, din eMAG Supermarket!