Acest concurs a expirat în data de 2018-09-01. Vezi concursurile active aici.
Tomi da gustul distractiei si te echipeaza de festival!

Campania va incepe in data de 04 iunie 2018 ora 00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 31 august 2018 ora 23:59:59, ora Romaniei.

La campanie participa toate sortimentele de Ketchup TOMI ambalat in flacon, care au ambalaj promotional (respectiv purtand marcaj cu insemnele campaniei), dar si cele fara marcajul campaniei, insa avand un cod unic promotional, format din 7 caractere numerice, fiind vizibil pe capacul produselor (tiparit direct pe capac sau in interiorul etichetei aplicate pe capac). 

Produsele participante la campanie sunt: 

  • Ketchup TOMI 350g, 500g si 1kg Dulce si Picant; 
  • Ketchup TOMI Pizza, Light, X-tra iute si Cel Viteaz. 
  • Ketchup TOMI Ecologic 500g

Dupa data incheierii campaniei, produsele participante descrise mai sus isi pierd aceasta calitate, Organizatorii nemaiavand nicio responsabilitate si nemaiasumandu-si nicio obligatie in legatura cu nicio circumstanta care ar putea eventual conduce publicul la concluzia actualitatii ori continuarii Campaniei. 

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant mentionat mai sus si sa inregistreze codul unic descoperit pe capacul produsului participant (tiparit direct pe capac sau in interiorul etichetei aplicate pe capac), in perioada cuprinsa intre 04 iunie 2018 ora 00:00, ora Romaniei si 31 august 2018 ora 23:59:59, ora Romaniei, prin accesarea website-ului www.tomi.ro si completarea formularului de inscriere.

Un Participant are dreptul sa inregistreze in campanie maxim 5 coduri valide pe zi si maxim 50 coduri pe toata perioada campaniei. 

Participantul trebuie sa pastreze ambalajul/ambalajele produselor participante ce contin codul unic inscris, in original, pentru a putea fi validat in cazul in care va fi declarat potential castigator. Participantii trebuie sa pastreze nedeteriorate toate ambalajele produselor participante cu care s-au inscris in campanie pana la publicarea listei finale a castigatorilor validati. Castigatorii vor fi publicati conform Sectiunii 11.6 pe masura ce vor fi validati. 

Premiile acordate in cadrul acestei campanii sunt urmatoarele: 52 premii, acordate prin tragere la sorti electronica saptamanala, pe parcursul a 13 saptamani, astfel: 

  • 13 perechi casti on-ear cu microfon BEATS EP, rosu, in valoare unitara de 300 lei
  • 13 perechi tenisi Converse, in valoare unitara de 330 lei
  • 13 boxe portabile Cuboq cu functie de baterie externa, in valoare unitara de 260 lei
  • 13 carduri prepaid nereincarcabil BRD in valoare unitara de 1.000 lei

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti electronica saptamanala. La fiecare tragere la sorti electronica, saptamanala se vor acorda 4 premii saptamanale, cate un premiu din fiecare tip. 

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.