105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Titan iti umple camara cu bunatati!

 admin  2015.04.08  Trageri la sorti,Castig instant,Alimente  1687

concurs Titan

Campania "Titan iti umple camara cu bunatati!" se va desfasura la nivel national, in perioada 6 aprilie – 22 iunie 2015.

Produsele participante la Campanie sunt „Malai extra Gold” 1kg, „Gris din grau” 500g, „Pesmet alb din paine” 500g, marci inregistrate apartinand Titan, comercializate in mod individual, cat si sub forma de pachet. Prin pachet cu produse participante se intelege orice forma de ambalare, alcatuita din produse similare, cu pret distinct.

Pentru a participa la aceasta Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze in perioada 6 aprilie – 22 iunie 2015 ora 23:59 (inclusiv) un produs „Malai extra Gold” 1kg, un produs „Gris din grau” 500g, un produs „Pesmet alb din paine” 500g si sa completeze pe spatele bonului fiscal numele si prenumele participantului si numarul de telefon la care va putea fi contactat in cazul castigarii unui premiu. Bonul fiscal va fi introdus in urna din locatia in care participantul a  achizitionat produsele participante, dupa completarea pe spatele acestuia a datelor solicitate (nume, prenume si numar de telefon), in intervalul desfasurarii campaniei.

Premiile ce pot fi castigate in fiecare locatie participanta, sunt formate din: un bax (6 buc) Titan Faina 000 de 1kg, un bax (6 buc) Titan Malai extra Gold de 1kg, un bax (6 buc) Titan Gris din grau de 500g si un bax (6 buc) Titan Pesmet alb din paine de 500g.

De asemenea, in perioada campaniei (6 aprilie – 22 iunie 2015) la achizitionarea unui produs „Titan Malai extra Gold” de 1kg, impreuna cu un produs „Titan Gris din grau” de 500g si cu un produs „Titan Pesmet alb din paine” de 500g, cumparatorul va primi garantat, pe loc, in locatie, un produs „Titan Faina 000” de 1kg.

In cadrul Campaniei se vor acorda, in total 1.900 de premii.

In fiecare locatie participanta se vor acorda 4 premii, prin trageri la sorti organizate. Fiecare premiu consta in:

  • un bax (6 buc) Titan Faina 000 de 1 kg
  • un bax (6 buc) Titan Malai extra Gold de 1 kg
  • un bax (6 buc) Titan Gris din grau de 500 g
  • un bax (6 buc) Titan Pesmet alb din paine de 500 g

Prima extragere a castigatorilor Campaniei va avea loc in intervalul 18 - 20 mai 2015, in fiecare locatie participanta. A doua extragere a castigatorilor Campaniei va avea loc in intervalul 23 – 25 iunie 2015, in fiecare locatie participanta. Tragerile la sorti vor avea loc in cadrul fiecarei locatii participante, in prezenta unei comisii formate dintr-un reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al locatiei si a unui martor.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Titan concursuri online pachet de gris pachet de malai pachet de pesmet primesti cadouNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.