101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie la Paris!

 admin  2014.09.17  Vacante,Trageri la sorti  961

concurs Avon

Te trimitem la Paris! Cu stim si cu bonton, Antonia te cheama in hora reprezentantilor Avon!

Avem placerea de a va anunta noua campanie de recrutare a reprezentantilor "Hora frumusetii Avon". Conceptul Hora Frumusetii este unul aparte, endorsat acum de Antonia.

Beneficiile reprezentantilor Avon sunt foarte atragatoare, ei pot castiga o excursie la Paris, in perioada 10 iulie - 01 octombrie 2014 si plaseaza o comanda in valoare de 150 RON, primesc cadouri in fiecare luna si pana la 40% discount, Avon le ofera gratuit posibilitatea deschiderii propriului magazin online pe avon.ro, au 18 zile la dispozitie sa plateasca factura, au acces la traininguri de vanzari si de perfectionare in munca oferite de Avon.

Devino reprezentant Avon acum!


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Avon reprezentant AvonNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.