Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
Supermarket eMAG

Dacă vreți să câștigați mai mult timp pentru familie sau pur și simplu pentru hobby-urile voastre, dacă vă displace total goana prin oraș căutând tot ce se adună pe lista săptămânală de cumpărături sau dacă vreți să vă asigurați că persoanele dragi care au nevoie de grijă și atenție au frigiderul plin aveți la dispoziție, începând de astăzi, Supermarket la tine acasă”!

Da, chiar la voi acasă, non-stop! Pe platforma online, realizată prin parteneriatul dintre eMAG și Mega Image, veți găsi peste 7.500 de produse din peste 170 de categorii specifice unui supermarket.

Veți beneficia de servicii flexibile de livrare, prin curier, oriunde în țară sau aveți posibilitatea să ridicați personal produsele comandate online.

Livrarea la domiciliu se va face în maximum 24 de ore oriunde în țară, iar ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face în intervalul de funcționare a fiecărui magazin Mega Image.

În plus, comenzile efectuate de pe un cont pot fi livrate către mai multe adrese, așa încât o singură persoană poate să facă aprovizionarea, online, pentru mai multe familii, din același oraș sau de oriunde în țară. Astfel, dacă doriți să le fiți aproape celor dragi, le puteți trimite produsele necesare direct acasă.

În prima etapă, magazinul online „Supermarket la tine acasă” va funcționa în versiunea beta, deoarece atât oferta de produse, cât și platforma și serviciile vor fi ajustate și optimizate pentru a îmbunătăți constant experiența de cumpărare.

Vă așteptăm! Cumpărăturile continuă!