Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-23. Vezi concursurile active aici.
Super Premii puse in joc pe 22 decembrie! Afla ce poti castiga!

Editie de editie, SuperBingo Metropolis vine cu surprize minunate pentru jucatorii sai. La partida din 22 decembrie, super show-ul de pe Antena 1 v-a pregatit 300 de extrageri in emisiune, 10 premii telefonice si un premiu de vis: BANI+CASA+MASINA.

Pentru ca doar cu Duble Norocoase castigi BANI, MASINI SI CASE, ia cartoanele albastre + tricolore pentru partida din 22 decembrie si umple-te de bani!

Mai e putin pana la PARTIDA SPECIALA A ANULUI. La ultima editie a anului 2013, cea de pe 29 decembrie, poate fi al tau un premiu de 500.000 de lei sau marile premii in BANI + CASA+ MASINA.

Daca faci din dubla TRIPLA, avand toate cele trei cartoane, pe 22 decembrie castigi un premiu suplimentar – o Dacia DUSTER !

Cu Super Bingo Metropolis castigi pe bune in fiecare saptamana! Editie de editie, la SuperBingo Metropolis sunt peste 1.000 de castigatori la partida de Bingo.

Se acorda Premiul de Super Linie - in valoare de 20.000 lei si Premiul de Super Bingo - in valoare de 100.000 lei.

La aceasta editie, premiul de Linie Acumulata se aduna cu premiul de Super Linie si are valoarea totala de 46.000 lei si Premiul de Bingo Acumulat se aduna cu premiul de Super Bingo si va avea o valoare totala de 390.000 lei.

Pe panou se afla premiile: Casa de 200.000 de lei sau de 250.000 de lei, super Masini (Dacii Duster sau Logan) sau o suma frumoasa de bani + o masina.

Joaca si tu si da lovitura la SuperBingoMetropolis!

Ia-ti DUBLA NOROCOASA – cartoane tricolore + cartoane albastre si intra in joc pentru cele mai mari premii! In BANI, CASE, MASINI.

Cartoanele SuperBingo Metropolis pot fi achizitionate cel mai simplu si cel mai rapid ONLINE chiar AICI.