108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un iPhone 6, un smart TV Philips, un laptop Asus, un iPad mini, un robot de bucatarie sau un fier de calcat fara fir!

 admin  2014.10.20  Electronice,Tablete,Telefoane,Trageri la sorti,Electrocasnice  2234

concurs eMAG Iasi

Showroomul eMAG Iași împlinește 6 ani!

Da, au trecut 6 ani pentru care vă mulțumim! Pentru că voi ne-ați ajutat să creștem și ne-ați motivat mereu să fim cei mai buni, aniversarea aceasta este a voastră!

Pentru voi ne-am reinventat și ne-am pregătit de sărbătoare cu un nou concept de showroom – un univers nou și modern, cu produse de ultimă generație și aceeași echipă entuziastă.

Te așteptăm în vizită la aceeași adresă din Str. Niciman Nr.2.

Împreună am ajuns aici și împreună sărbătorim 6 SUPER ANI cu 6 SUPER PREMII!

Cu ocazia acestei aniversari, transmite-ne un gând, ca și comentariu la acest articol și poți câștiga prin tragere la sorți unul din premiile puse la bătaie de noi!

Acestea sunt premiile:

  1. un iPhone 6
  2. un Smart TV Philips – 3D, Ultra HD, 102 cm 
  3. un Laptop Asus X550LD-XX144D cu procesor Intel Core i7-4500U
  4. un iPad Mini
  5. un robot de bucatarie Bosch
  6. un Fier de calcat fara fir Tefal FreeMove

Perioada în care ne poți transmite urările tale este: 20 - 26 octombrie 2014.

Regulamentul complet al campaniei il gasiti aici.concurs eMAG Iasi showroomul eMAG Iasi Str. Niciman Nr.2 concurs IasiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.