Promotii

Promotie: Set de cutite Harry Blackstone la numai 149 LEI + Cadou!

Adăugat de concursoman în data de 2015.03.17 • 1382 vizualizări

Harry Blackstone

De acum si dumneavoastra puteti felia ca un adevarat bucatar sef!

Vă prezentăm revoluţionarul set de cuţite Harry Blackstone, care îmbină toate avantajele a lamei din oţel inoxidabil şi a stratului ceramic de calitate non aderent!

De acum şi dumneavoastră puteţi felia ca un adevărat bucătar şef!

Confecţionat cu noua şi revoluţionara tehnologie cu două componente: lama extrem de tăioasă din oţel inoxidabil cu care puteţi felia, mărunţi, toca uşor şi efectul Lotus datorită căruia, alimentele nu se lipesc de suprafaţa acoperită cu strat ceramic.

Deosebit de practic şi elegant:

Datorită mânerului ergonomic din silicon, antiderapant, puteţi lucra în deplină siguranţă. Curăţarea este joacă de copil. Se poate curăţa şi în maşinade spălat vase.

Lama cuţitului este multifuncţională:

Secretul Harry Blackstone se ascunde în lama multifuncţională: o porţiune zimţată şi una dinţată, o porţiune tăiş special şi o porţiune tăiş simplu. Suprafaţa lamei este non aderentă, cu aşa numitul unic efect Lotus, astfel alimentele nu se lipesc pe lama cuţitului, mai mult, şi mai târziu cuţitul va tăia la fel de bine ca în prima zi. Este prevăzut cu mâner ergonomic.

Cadou:

Dacă comandaţi acum cuţitul universal Harry Blackstone, primiţi cadou cuţitul extrem de tăios pentru carne Harry Blackstone, uluitorul cuţit pentru tăiat mirodenii Harry Blackstoneuimitorul cuţit pentru legume, fructe, şase cuţite dublu ascuţite pentru steak Harry Blackstone.

Şi asta încă nu e tot! În colet mai primiţi o cutie, cadou exclusiv, care conţine: 3 cuţite şi o cojitoare (1 x Cuţit universal Harry Blackstone, 1 x Cuţit pentru carne Harry Blackstone, 1 x Cuţit pentru tăiat mirodenii Harry Blackstone, 1 x Cojitoare, Harry Blackstone).

NU rataţi această ocazie unică! Click aici pentru oferta!