Acest concurs a expirat în data de 2014-11-07. Vezi concursurile active aici.
Un cupon = un sandvis Big Mac.

Campania se va desfasura in perioada 10.10.2014 – 06.11.2014 Campania se va desfasura exclusiv pe linia de drive a tuturor Restaurantelor McDonald’s din Romania, deschise pentru public pe durata Campaniei.

Pentru a putea participa la Campanie, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa achizitioneze orice produs pe linia de drive a Restaurantului;
  • In cazul in care comanda nu este onorata in 90 de secunde, respectivului participant i se va acorda un cupon in schimbul caruia, oricand pe durata Campaniei, va primi un sandvis Big Mac.

Intervalul de 90 de secunde se calculeaza intre momentul inmanarii bonului fiscal aferent tranzactiei si primirea comenzii, fiind atestat de cronometrul ce va fi pus la dispozitia participantului.

Se va acorda un singur cupon pentru fiecare comanda neonorata in termenul de 90 de secunde, indiferent de numarul produselor care alcatuiesc acea comanda. Se va acorda cuponul doar in situatia in care neonorarea comenzii este imputabila Organizatorului, fiind astfel excluse situatiile care ti n de participanti. Campania vizeaza exclusiv produsele McDonald’s cu reteta standard.

Un cupon poate fi valorificat o singura data. Un cupon = un sandvis Big Mac. Cupoanele sunt valabile doar daca poarta, in original, stampila Organizatorului sau a companiilor partenere.

Cuponul este valabil exclusiv pe durata Campaniei. Cupoanele vor fi acordate in limita stocului de 12.900 bucati.