98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
50
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un salt cu parasuta sau una din cele 30 de Colossal Go Extreme!

 admin  2014.05.09  Beauty,Diverse,Trageri la sorti,Invitatii  1534

concurs Maybelline

Concursul "Go Extreme – Selfie in situatii urbane extreme" va incepe pe data de 5.05.2014 ora 11:00:00 si va dura pana la 26.05.2014, ora 11:00:00.

Pentru a participa la campanie, utilizatorii trebuie sa: 

  • sa detina un cont de utilizator pe canalul Instagram
  • sa urmareasca pagina de Facebook Maybelline Romania
  • sa Inscrie pe contul propriu de Instagram o fotografie de tip selfie care sa descrie o situatie urbana extrema. Tema concursului de fotografie este „Selfie in situatii urbane extreme”. 
  • fotografia va fi postata pe contul de Instagram al utilizatorului, impreuna cu hashtag‐ul „#GOEXTREME”, de unde va fi automat preluata si pe pagina de Facebook Maybelline Romania

In cadrul Campaniei se vor acorda 30 de premii sub forma de produse Maybelline Colossal Go Extreme (culoarea Black) si 1 mare premiu constand in cate un salt cu parasuta in tandem

Saltul cu parasuta se va efectua in tandem, impreuna cu instructori specializati, in colaborare cu TNT Brothers, cu plecare din Comuna Cornetu.


PARTICIPA LA CONCURS

Colossal Go Extreme salt cu parasuta concurs Maybelline fotografie de tip selfie TNT Brothers concurs #GOEXTREMENu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.