98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Revolutia preturilor - 3 zile de promotii incendiare pentru toti si fiecare!

 admin  2015.09.21  Promotii  1017

promotii eMAG

eMAG dă startul campaniei Revoluția Prețurilor! 3 zile de promotii incendiare pentru toti si fiecare!

Pentru toti, pentru ca reducerile ajung pana la 50%.

Pentru fiecare, pentru ca avem in promotie tot ce ti-ai putea dori, de la gadget-uri de ultima ora pana la electrocasnice, de la echipament sportiv sau colectii fashion pana la accesorii auto sau jucarii.

Toate categoriile de produse pe eMAG vor avea prețuri “revoluționare”.

Revoluția Prețurilor ține trei zile. În perioada 22 – 24 septembrie 2015 ai reduceri la produse din toate categoriile, de la IT, electronice, electrocasnice, produse pentru casa si gradina, petshop, la cosmetice, carti si jucarii.

Intră acum pe eMAG și vei găsi reduceri de până la 50%!


PARTICIPA LA CONCURS

promotii online reduceri promotii eMAG eMAG e mag Revolutia Preturilor Revolutia Preturilor 2015 Revolutia Preturilor la eMAG campanii eMAGNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.