108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
45
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Revolutia preturilor- 3 zile incendiare, promotii revolutionare!

 admin  2016.06.20  Promotii  1098

concurs eMAG

eMAG dă startul campaniei Revoluția Prețurilor - 3 zile de promotii revolutionare!

Toate categoriile de produse pe eMAG vor avea prețuri “revoluționare”.

În perioada 21 - 23 iunie 2016, Revoluţia Preţurilor va aduce în prim plan zeci de mii de produse vândute de eMAG şi de partenerii noştri din Marketplace cu reduceri de până la 50%.

Revoluția Prețurilor ține trei zile. În perioada 21 - 23 iunie 2016 ai reduceri la produse din toate categoriile, de la IT, electronice, electrocasnice, produse pentru casa si gradina, petshop, la cosmetice, carti si jucarii.

Intră acum pe eMAG aici și vei găsi reduceri de până la 50%!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs eMAG castiga premii castiga eMAG promotii online promotii eMAG Revolutia Preturilor Revolutia Preturilor 2016 Revolutia Preturilor la eMAG campanii eMAG reduceri eMAG promotii revolutionareNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.