Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-09-26. Vezi concursurile active aici.
Te pregatim sa supravietuiesti unor zile revolutionare!

eMAG este locul în care aveți parte de cele mai tari evenimente de shopping! Asa cum v-am obișnuit, va fi epic! Zeci de mii de produse cu discounturi Revoluționare în cea mai mare campanie a verii!

Pentru următoarele 3 zile v-am pregătit: reduceri de până la 50% la tablete, 35% la televizoare si electrocasnice, 60% la produsele pentru copii, 25% la parfumuri și chiar și de până la 95% la cărți. Dacă ai amânat până acum cumpărăturile, acum e momentul să faci cele mai cool și accesibile cadouri, fără a afecta bugetul de vacanță.

Revoluția Prețurilor ține trei zile. În perioada 23 – 25 septembrie 2014 ai reduceri la produse din toate categoriile, de la IT, electronice, electrocasnice, produse pentru casa si gradina, petshop, la cosmetice, carti si jucarii.

Ce ai de făcut? Este simplu! Asigură-te că ai cont pe eMAG şi că eşti logat. Dacă încă nu ai unul, înregistrează-te acum AICI. Completează adresa de livrare pentru ca mâine dimineaţă să comanzi cu doar două click-uri!

Pentru un shopping plăcut şi lipsit de griji, tu comanzi online, iar noi îţi aducem cumparaturile direct la tine acasă. Poți plăti ramburs la livrarea produselor sau online cu cardul.

După înregistrarea comenzii vei primi toate detaliile prin email și sms. Și nu uita: statusul comenzii poate fi urmarit în contul tău.

Noi pregătim promoțiile revoluționare, iar tu pregăteşte-te pentru 3 zile de neuitat!