Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-06-26. Vezi concursurile active aici.
Pune-ti basca de Che, incepe Revolutia Preturilor la eMAG!

Vin vremuri incendiare si nu din pricina vreunui anticiclon, ci pentru că cel de-al doilea eveniment de shopping online ca mărime după Black Friday începe mâine dimineaţă! Revoluţia Preţurilor la eMAG va înfierbânta tastaturile şi funcţia de search, iar ofertele se anunţă numai bune de căutat-pus în coş-achitat!

Am pregătit reduceri de până la 50% la toate categoriile de produse din eMAG! În cele trei zile cu reduceri revoluţionare, toate categoriile de produse din eMAG intră în “bătălie”: de la telefoane, tablete, electrocasnice, cărţi, jucării şi până la îmbrăcăminte, încălţăminte şi cosmetice – oferta va stârni în tine spiritul de shopper!

Evenimentul începe mâine dimineaţa – marţi 23 iunie 2015 – şi durează până joi, 25 iunie 2015, ora 23.59.

Despre strategia de a prinde cele mai bune oferte suntem siguri că eşti deja “doctor” în materie! Dar pentru cei care nu au prins “gustul” Revoluţiei Preţurilor la eMAG de anul trecut, iată câteva recomandări:

  • Asigură-te că ai cont pe eMAG şi că eşti logat – dacă nu ai unul, înregistrează-te acum şi completează şi adresa de livrare. Astfel, mâine dimineaţă câştigi timp şi comanzi cu doar două click-uri;
  • Comanda online va veni direct la tine acasă – poţi plăti ramburs la livrarea produselor, sau online, cu cardul. Opţiunile de plată sunt aceleaşi şi în cazul în care shoppingul îl faci prin intermediul aplicaţiei pentru mobil!
  • După înregistrarea comenzii primeşti detaliile prin email şi prin sms, iar statusul comenzii îl poţi urmări oricând în contul tău.

Pregăteşte-te deci pentru trei zile incendiare, chiar de mâine dimineaţă fii alături de noi, cu mouse-ul atent să  „sară” cu un click neîntârziat pe ofertele tari. Să înceapă, deci, Revoluţia Preţurilor la eMAG!