Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Reduceri pana la -50% la Bonprix! Numai pana la epuizarea stocurilor!

Reduceri pana la -50% la Bonprix! Numai pana la epuizarea stocurilor!

Reduceri pana la -50% la Bonprix! Numai pana la epuizarea stocurilor! In plus daca folosesti codul 7JHK ai o reducere de 30 lei! Nu rata ocazia! femei Pentru femei:
  • Îmbrăcăminte modernă pentru mai puţin de 40 de lei? Imposibil! Verifică sales din categoria modei pentru femei şi fă economii la cumpărături. VERIFICA ACUM!
barbati Pentru barbati:
  • Vrei să fii modernă, dar nu vrei să cheltuieşti prea mult? Aici e locul tău! Cele mai noi vânzări cu preţ redus - garanţia cumpărăturilor reuşite! VERIFICA ACUM!
copii Pentru copii:
  • Îmbrăcăminte modernă şi drăguţă pentru copii şi tineri, la un preţ atrăgător. Verifică cele mai noi vânzări cu preţ redus la articolele pentru băieţi şi fete. VERIFICA ACUM!
lenjerie Lenjerie intima:
  • Lenjerie de corp modernă la mai puţin de 40 lei? O ofertă fierbinte de lenjerie de damă la un preţ extrascăzut. Maiouri, sutiene şi accesorii de care nu te poţi priva. VERIFICA ACUM!
accesorii Incaltaminte si accesorii:
  • Încălţămintea şi accesoriile decid stilul. Găseşte accesoriile originale la un preţ de până la 60 lei. VERIFICA ACUM!
casnice Casnice:
  • Îţi poţi îndeplini visurile cu privire la accesoriile pentru casă în cadrul departamentului SALE. Găseşti aici accesoriile ce te interesează la un preţ minim. VERIFICA ACUM!