Acest concurs a expirat în data de 2015-02-01. Vezi concursurile active aici.
La inceput de an nu e usor. Tot romanul e dator.

Concursul “Radio ZU e smecherie, te scapa de datorie! – editia 2015” se va desfasura in perioada 12 ianuarie  – 30 ianuarie 2015.

In perioada 12 ianuarie – 30 ianuarie 205 in cadrul programelor postului „Radio ZU”, se desfasoara in zilele lucratoare (de luni pana vineri), intre orele 07:00 – 10:00 cel putin o editie a concursului „Radio ZU e smecherie, te scapa de datorie”, asa cum este descris mai jos.

Inscrierile se fac pe radiozu.ro, pana pe data de 30 ianuarie 2015, inainte de ora ultimului concurs. O inscriere este valida daca ascultatorul completeaza toate campurile formularului de inscriere: nume complet (nume si prenume, asa cum apar in actul de identitate), oras, varsta, telefon, datoria la a carei plata vrea ajutorul Radio ZU. Datoria inscris in concurs nu trebuie sa depaseasca suma de 3.500 lei. Sunt permise maxim 3 inregistrari per calculator, maxim 10 inregistrari de la acelasi IP. Un ascultator isi poate inscrie un numar de telefon o singura data in acest concurs. Inscrierile ulterioare nu intra in baza de date.

Ramane la latitudinea realizatorilor Morning ZU cate concursuri se desfasoara intr-o editie de Morning ZU si care este cuantumul datoriilor platit pentru fiecare concurs in parte. La finalul concursului nu poate fi insa depasita suma maxima alocata bugetului de premii pentru acest concurs.

Cu ocazia fiecarui concurs, realizatorii Morning ZU aleg una dintre datoriile inscrise in concurs. Realizatorii Morning ZU anunta in direct la Radio ZU numele persoanei alese si datoria inscrisa in concurs. Aceasta persoana are la dispozitie 10 minute sa trimita SMS la 1815 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone, Telekom) de pe telefonul cu care si-a inscris datoria in concurs cu textul “Radio ZU e smecherie”. In cazul in care ascultatorul nu trimite SMS-ul solicitat in 10 minute de la anuntarea numelui si a datoriei in direct la Radio ZU, premiul nu se acorda.

Valoarea totala bruta a premiilor ce fac obiectul concursului “Radio ZU e smecherie, te scapa de datorie! – editia 2015” este de maxim 15.000 lei brut.

Castigatorul este sunat intr-un termen de 5 zile de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.), in principiu premiul urmand a se trimite prin posta (ex.: mandat postal) cu confirmare de primire, in termen de 30 de zile lucratoare de la data desemnarii sale drept castigator.