76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Pronat te trimite in Antalya!

 admin  2014.05.06  Trageri la sorti  1193

concurs Pronat

Concursul "PRONAT te trimite în Antalya" se va desfăşura în perioada 25 Aprilie – 13 iulie.

Utilizatorii pot participa la concurs astfel:

  • Participantul trebuie să facă una sau mai multe comenzi de produse de pe www.pronat.ro valoarea comenzii trebuie să fie de minim 400 de lei net (suma nu include vouchere sau alte reduceri).
  • Pentru o comandă de minim 400 de lei net participantul primeşte un număr care va participa la extragere (acest numar este exact numarul comenzii plasate), pentru o a doua comandă de minim 400 de lei net primeşte al doilea număr care participă la extragere, la o a treia comandă de minim 400 de lei net primeşte un treilea număr care participă la extragere…. pentru fiecare comandă de minim 400 de lei net pe care participantul o face pe perioada desfăşurării concursului acesta va primi un număr. Dacă la sfârşitul concursului participantul a făcut de exemplu 10 comenzi de minim 400 de lei net/comandă, acesta participă la extragere cu 10 numere!
  • Extragerea numărului câştigător va avea loc în 15.07.2014 şi se va face aleatoriu printr-un soft specializat de randomizare.

Premiul constă într-un sejur all inclusive de 7 zile în Antalya pentru două persoane!

Persoana câştigătoare a concursului va fi contactată de către un reprezentant Pronat, prin intermediul căruia va intra în posesia premiului. În cazul în care persoana câştigătoare refuză produsele comandate, returnează produsele fără niciun motiv temeinic va fi descalificată şi se va desemna o altă persoană câştigătoare printr-o altă extragere.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Pronat produse naturale alimente si suplimente naturale excursie Antalya