98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
19
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Voucher garantat in valoare de 30 lei!

   2012.12.23    1246

Promotie: Voucher garantat in valoare de 30 lei!

Cadoul lunii Decembrie Cadoul lunii Decembrie este un voucher in valoare de 30 lei ! Comanda de minim 199 lei si primesti un voucher de 30 lei pe care il poti folosi pentru achizitionarea oricarui alt produs de pe site. Ce trebuie sa faci:  sa te asiguri ca valoarea comenzii tale depaseste 199 lei fara taxele pentru transport si sa alegi inca un produs care iti place de pe site pentru care vei putea folosi voucherul Cadou de 30 lei. Pentru validarea voucherului trebuie sa introduci codul REF30 in campul special pentru reducere, din sectiunea de alegere a modalitatii de plata.
ReFashion.ro
Poti alege orice produs de pe site ( cu exceptia produselor aflate in sectiunea OUTLET ), de orice valoare, vei plati doar diferenta de la 30 lei. Spre exemplu daca vei alege un produs de 50 lei, folosind voucherul vei plati doar 20 lei. Dupa finalizarea comenzii vei primi pe mail confirmare pentru livrare si valoarea de ramburs. Toate comenzile care indeplinesc aceste conditii vor primi si un Cadou surpriza ! Oferta este valabila in perioada 1-31 Decembrie in limita stocului disponibil. Comanda ACUM mai MULT si plateste mai putin ! PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.