Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Promotie: Surprinde-i pe cei dragi! Invitatii botez, Invitatii de nunta unicat, Stickere de perete!

Promotie: Surprinde-i pe cei dragi! Invitatii botez, Invitatii de nunta unicat, Stickere de perete!

Tuturor ne plac locuintele moderne, amenajate cu stil si eleganta. Tiparo.ro iti propune zeci de modele de stickere de perete pentru un decor elegant, ideal.

Doresti sa redecorezi un perete al locuintei tale sau sa oferi un cadou inedit de casa noua?

Tiparo este un serviciu on-line de cadouri personalizate, pentru toate ocaziile: zile de nastere, nunta, botez, sarbatori religioase sau petreceri.

NOU: de curand am lansat sectiunea de invitatii pentru petreceri si botez, marturii si invitatii nunta, produse solicitate de clientii nostri. In aceasta perioada, tricourile personalizate sunt best seller-ul site-lui, urmat de fotocarte si produsele de nunta. Pentru executia produselor de pe site implicam designeri, artisti plastici, fotografi, copywriteri, DTP-isti, operatori de print si finisare. Avantajele Tiparo: 
  • Modulul gratuit de personalizare a produselor cu fotografii si text este unul dintre avantajele majore ale platformei noastre. Fotografiile pot fi transformate spectaculos prin folosirea unui mini-editor foto si text direct pe Tiparo: adauga efecte de lumina, contrast, culoare, dimensiune sau rotatie.
  • Diferenta fata de alte servicii de print este ca produsele sunt finalizate de client in etapa de personalizare, atunci cand adauga si editeaza fotografii pe site. In acest mod, clientii personalizeaza cadourile perfecte pentru cei dragi si se asigura ca arata asa cum le doresc.
  • Oferim AMBALARE GRATUITĂ într-un carton special.
  • Transport gratuit prin Posta Romana, indiferent de valoarea comenzii, pentru plata cu cardul sau transfer bancar. Termenul de livrare este de 7 zile lucratoare.
  • Transport gratuit prin Curier (in locatiile Fan Courier) pentru comenzi peste 150 lei pentru plata cu cardul, transfer bancar sau ramburs. Termenul de livrare este de 3 zile lucratoare.