Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Promotie: Solicita mostre cu livrare gratuita: Persil Duo Caps Regular, Persil Black Gel, Silan Mediterranean!

Promotie: Solicita mostre cu livrare gratuita: Persil Duo Caps Regular, Persil Black Gel, Silan Mediterranean!

mostra2

Va oferim 2000 de pachete de mostre cu livrare gratuita: Persil Duo Caps Regular, Persil Black Gel, Silan Mediterranean!

Campania se va desfasura incepand cu data de 01.08.2013 ora 00:00 si se va incheia la data 30.10.2013 ora 23:59 sau in limita mostrelor disponibile.

Set 3 mostre din produsele:

  • Persil Black Gel: "Noul Persil Black Expert gel combina curatenia Persil cu protectia speciala de culoare pentru haine negre si inchise la culoare. Formula noua de fixare ofera protectie impotriva decolorarii hainelor negre si inchise la culoare chiar si dupa numeroase spalari, inlaturand eficient petele dificile. "
  • Persil Duo Caps: "Primul detergent Persil sub forma de capsule bi-camerale ofera solutia concentrata pentru o spalare perfecta: o combinatie puternica de agenti sub forma lichida de indepartare a petelor si o formula care ofera stralucire, pentru haine curatate perfect."
  • Silan Mediterranean: "Nu-i nimic mai placut decat confortul si mirosul proaspat al hainelor abia spalate atunci cand ii tii in brate pe cei dragi. Acum, datorita noii formule Silan Perfect Comfort, familiile de pretutindeni se pot bucura de comfortul si prospetimea hainelor, oriunde ar fi si orice ar face."

VREAU SI EU! Cele 2000 de mostre au fost epuizate! 

[color-box]Nu uitați să vă înscrieți și la newsletterul nostru, pentru a fi la curent cu noi anunțuri de concursuri și alte detalii interesante.[/color-box]