98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Primesti o reducere de 15% la produsele Bosch!

   2012.09.28    1438

Promotie: Primesti o reducere de 15% la produsele Bosch!

15% reducere la incorporabilele Bosch Cumpara unul sau mai multe produse incorporabile Bosch, iar noi te rasplatim cu o reducere de 15% la fiecare dintre ele! Campania promotionala " Tu iti alegi produsele incorporabile si noi iti oferim o reducere pe masura"  este organizata de S.C. BOSH Electrocasnice SRL. La campania promoţională " Tu iti alegi produsele incorporabile si noi iti oferim o reducere pe masura " are dreptul să participe orice utilizator persoană fizică cu varsta minima de 18 ani, cu domiciliul stabil în România, indiferent de sex, rasă sau religie, sau persoane juridice cu sediul principal/ secundar pe teritoriul Romaniei, care accepta termenii si conditiile. Campania promoţională " Tu iti alegi produsele incorporabile si noi iti oferim o reducere pe masura" se va desfăşura in perioada 1 septembrie 2012 – 31 octombrie 2012. La aceasta Campanie participa urmatoarele electrocasnice incorporabile marca Bosch: cuptoare electrice incorporabile, plite incorporabile, hote, masini de spalat vase incorporabile, masini de spalat rufe incorporabile, aparte frigorifice incorporabile, cuptoare cu aburi incorporabile, cuptoare multifunctionale cu microunde incorporabile, cuptoare cu microunde incorporabile, sertare termice incorporabile, espressoare incorporabile. Pentru achizitionarea unui singur produs incorporabil sau a mai multor produse incorporabile, participantii vor beneficia de 15% reducere din valoarea acestuia, respectiv acestora. PARTICIPA LA CONCURS!  

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.