Promotie: Primesti inapoi 5% din valoarea comenzilor tale Kuponiada.ro!

Adăugat de concursoman în data de 2012.10.26 • 1186 vizualizări

Promotie: Primesti inapoi 5% din valoarea comenzilor tale Kuponiada.ro!

Promotie: Primesti inapoi 5% din valoarea comenzilor tale Kuponiada.ro!

Kuponiada.ro - kuponiada, vouchere, promotii, reduceri de grup, oferte, reduceri, cupoane, kuponiada, kupon, kupron, cuponiada, reduceri Cum primesti inapoi 5% din valoarea comenzilor tale Kuponiada.ro?
Te inregistrezi folosind pagina speciala creata aici, iti confirmi contul, accesezi pagina Kuponiada de pe Cashout, dai click pe butonul mergi la magazin si iti faci cumparaturile normal. Intotdeauna cand vrei sa faci cumparaturi pe Kuponiada si sa primesti bani inapoi, trebuie sa fii logat in contul tau de pe cashout si sa accesezi site-ul Kuponiada prin intermediul paginii sale de pe Cashout. Nu vrei bani inapoi? Continua cumparaturile pe Kuponiada.
Kuponiada
Cum primesti cashback de fiecare data cand faci cumparaturi in magazinele partenere Cashout? Simplu.  Te inregistrezi folosind pagina speciala creata aici, iti confirmi contul si alegi din peste cele 100 de magazine partenere ale cashout.ro. Cumparaturile online le faci la fel ca pana acum  Cu o mica exceptie: de fiecare data cand vrei sa vizitezi un magazin online trebuie intai sa intri in contul tau pe site-ul nostru si apoi selectezi magazinul preferat. Asta ne ajuta sa monitorizam cumparaturile facute prin intermediul nostru. Atentie insa: pentru a fi sigur ca ti se atribuie cashback-ul, nu trebuie sa accesezi alte linkuri din alte site-uri sau newslettere intre momentul in care ai accesat pagina magazinului prin CashOUT.ro si momentul in care ai finalizat procedura de achizitie. Plus, evident, comanda trebuie facuta online, nu telefonic. Cumparand salvezi bani Sistemul nostru e foarte simplu si transparent: pentru fiecare cumparatura facuta prin intermediul site-ului nostru primim un comision din partea magazinelor partenere. In loc sa pastram in totalitate acest comision noi alegem sa-l impartim cu tine. Astfel, de fiecare data cand faci cumparaturi prin intermediul nostru se adauga banuti in contul tau. Cand atingi pragul minim de 50 RON noi iti tranferam banutii in cont . Si totusi... de ce functioneaza? Simplu: CashOUT.ro reprezinta un canal alternativ de vanzari pentru magazinele online. Datorita promovarii realizate de catre noi vanzarile acestora cresc, iar noi obtinem un comision din fiecare tranzactie efectuata de utilizatori nostri. Comision pe care, evident, il impartim cu acestia astfel incat, la final, toata lumea are de castigat - magazinele au vanzari mai mari, utilizatorii primesc bani inapoi in urma achizitilor,cashback, iar noi un comision. Concurs " CashOut ": Castiga un city break in Europa, vouchere de cumparaturi sau seturi de cosmetice!   EXTRA Promotii la Kuponiada:

Set de tacamuri din inox format din 24 piese numai la Mixstore.ro- 67%

Doar 39 lei in loc de 119 lei pentru un set de tacamuri din inox format din 24 piese numai la Mixstore.ro!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: