Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Promotie: 12 luni de trafic pe internet gratuit!

Promotie: 12 luni de trafic pe internet gratuit!

Super ofertă cu Windows 8!Cumpără orice device cu Windows 8 pe tehnologie Intel și Microsoft îți oferă gratuit 12 luni de Internet plus modem USB de la VodafoneCumpăra orice PC, laptop sau tabletă cu Windows 8, pe tehnologie Intel, și vei primi gratuit 12 luni de trafic pe internet, în limita a 1 GB/lună, plus un modem USB de la Vodafone.Dăm startul pe 26 octombrie și poti beneficia de ofertă până pe 31 decembrie 2012.E simplu! Cumpăra device-ul cu Windows 8 de la orice partener Microsoft, înscrie-te în campanie și apoi trimite dovada achiziției (copie factură fiscală) prin fax la 021 207.00.60 sau scanată pe e-mail pe adresa microsoft@createdirect.ro.Pentru primii 5.000 participanți care se înregistrează în campanie (înregistrări valide, care respectă prevederile regulamentului), Vodafone va expedia acasă sau la sediu modemul USB cu serviciul Internet activat.Este important ca toate informațiile introduse în formularul de înregistare să fie corecte.Note:
  • Campania este supusă unor termene și condiții. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți regulamentul campaniei.
  • Oferta de Internet gratuit timp de 12 luni este în limita a 1 GB/lună și este disponibilă la orice partener Microsoft în perioada 26 octombrie – 31 decembrie 2012, în limita stocului disponibil.
  • Oferta nu se cumulează cu alte oferte promoționale ale partenerilor Microsoft sau Vodafone.
Înregistarerea în campanie se face cu propriul dvs cont Microsoft Account (anterior cunoscut ca Windows Live ID sau .NET Passport).Dacă nu dispuneți de un astfel de cont,  creați-vă acum un Microsoft Account »Oferta VodafonePrimești Cartela Internet Vodafone activată să te conectezi oriunde, oricând, atât cât ai nevoie, de pe laptop sau calculatorul tău. Ai 1 GB/lună și modem USB K3772 pentru 12 luni.Cu modemul USB K3772 beneficiezi de trafic pe internet cu viteza de până la 7,2 Mbps, iar instalarea aplicației de conectare se face automat.Înainte de consumarea totală a traficului inclus, vei fi informat printr-un mesaj pe ecranul calculatorului. După consumarea traficului inclus sau expirarea ofertei, vei reveni la taxarea standard de 0,02€ credit/MB, în limita creditului disponibil. În momentul în care creditul este consumat, conexiunea va fi întreruptă. Pagina de start dedicată Cartelei Internet va putea fi accesată în continuare pentru reîncărcare și/sau cumpărare de oferte. PARTICIPA LA CONCURS!