Acest concurs a expirat în data de 2014-05-03. Vezi concursurile active aici.
Concurs: ProFM te scapa de amenda!

Te crezi pe nedrept amandat? Asculta ProFM si te-am decontat!

Incepand de luni, 24 martie, ProFM te scapa de amenda!

Si noi ne trezim fara bilet... din neatentie. Si noi parcam pe unde putem... pentru ca nu avem de ales. Si noi ne-am luat amenzi! Nu te panica... daca e nedreptate, ProFM te scoate. 

Asculta ProFM, in fiecare zi, prinde orele banoase, trimite SMS la 1872, numar cu tarif normal, cu suma amenzii si de ce ai luat-o. Daca ai noroc si te sunam, povesteste-ne detaliat de ce ai fost sanctionat, iar daca ne convingi ca e pe nemeritat, te-am si decontat!

Faza asta e dementa, ProFM te scapa de amenda!

Campania se desfasoara la radio ProFM in perioada 24 martie – 2 mai de luni pana vineri in intervalul 09.00 – 19.00 si sambata si duminica in intervalul 10.00 – 19.00. Campania promotionala va fi organizata si desfasurata in toata tara. 

De luni pana vineri, concursul se va desfasura de patru ori pe zi, intre orele 09.00- 10.00, 12.00- 13.00, 15.0016.00 si 18.00-19.00, iar sambata si duminica de trei ori pe zi, intre orele 10.00- 11.00, 14.00-15.00 si 18.00-19.00. La semnalul de incepere a concursului anuntat de realizatorul programului ProFM, ascultatorii radio ProFM care vor sa participe la campanie trebuie sa trimita un SMS la numarul 1872, numar cu tarif normal, indicand suma amenzii contraventionale care le-a fost aplicata si motivul pentru care au fost sanctionati.

Sunt considerate SMS-uri valabile, SMS-urile primite in urmatoarele cinci minute dupa ce realizatorul programului ProFM a anuntat inceputul concursului pentru fiecare sesiune de concurs in parte, din cele patru sesiuni care au loc in fiecare zi de luni pana vineri, respectiv din cele trei care au loc in fiecare zi de sambata si duminica, in perioada de desfasurare a campaniei. 

Din numarul total de SMS-uri valabile primite in cadrul unei sesiuni de concurs (din cele patru care au loc in fiecare zi de luni pana vineri, respectiv din cele trei care au loc in fiecare zi de sambata si duminica, in perioada de desfasurare a campaniei), posesorul SMS-ului cu numarul 200, respectiv posesorul ultimului SMS primit, in cazul in care nu se primesc 200 de SMS-uri in cadrul unei sesiuni de concurs in intervalul mentionat de cinci minute, va intra in direct si ii va povesti realizatorului programului ProFM conditiile in care a luat amenda si motivul pentru care a fost amendat. Participantul va fi declarat castigator de catre realizatorul programului ProFM, urmand sa fie premiat cu suma pe care a primit-o amenda, dar nu mai mult de 600 de luni, in functie de originalitatea relatarii si de motivul pentru care a fost amendat. 

Organizatorul nu va deconta amenzi penale. 

In cadrul acestei campanii se vor acorda premii in bani, valoarea maxima a acestora fiind de 52.000 lei, valoare unui singur premiu fiind de maxim 600 de lei.