Acest concurs a expirat în data de 2014-07-28. Vezi concursurile active aici.
Primii 1000 de participanti castiga hit-ul verii, Of Corso, pe CD!

Campania „Mega Image – Concurs Of Corso” se desfasoara in perioada 14.07.2014 – 27.07.2014.

Un participant unic este identificat pe baza informatiilor furnizate de catre acesta in formularul de participare disponibil in cadrul campaniei. Pentru a intra in Campanie, Participantul trebuie: 

  • sa detina un cont de Facebook propriu
  • sa fie sau sa devina, inainte sa acceseze aplicatia, fan al paginii de Facebook a organizatorului MEGA IMAGE 
  • sa acceseze campania “Mega Image – Concurs Of Corso”, prin tab-ul dedicat in perioada de desfasurare a campaniei 14.07.2014 – 27.07.2014
  • sa participe la concurs respectand toate prevederile prezentului regulament

Pentru participarea la aceasta Campanie, participant trebuie sa introduca datele unui bon de cumparaturi eliberat de Mega Image sau Shop&Go in perioada campaniei 14 – 27 iulie 2014, care sa faca dovada achizitionarii unui produs Corso. Pentru inscrierea in cadrul campaniei, participantul trebuie sa completeze formularul disponibil in tab-ul Concurs Of Corso.

Inregistrarea participantilor se va face in ordinea trimiterii formularelor completate de care acestia. 

Dupa completarea integrala a formularului de participare, participantul va primi un mesaj de informare cu privire la premiile campaniei. Primii 1000 de participanti care completeaza formularul de participare corect, integral, fac dovada achizitionarii unui produs Corso pe un bon fiscal eliberat de magazinele Mega Image in perioada promotiei si indeplinesc conditiile de validare din prezentul regulament castiga un premiu garantat constand intr-un CD Of Corso. In plus, acestia pot participa in data de 29 iulie 2014 in magazinul Mega Image Concept Store Piata Sudului la sesiunea de autografe cu artistii Corina si Connect-R. 

Daca premiile din cadrul concursului se vor epuizeaza pana la sfarsitul campaniei participantii care completeaza formularul de participare vor fi anuntati cu un mesaj de tipul: „Cele 1000 de premii au fost deja epuizate.” In cazul in care cele 1000 de premii din cadrul concursului nu vor fi acordate integral, acestea vor ramane in posesia Oragnizatorului.

Pentru a fi validat, un bon fiscal trebuie sa fie eliberat de magazinele Mega Image sau Shop&Go in perioada promotiei si sa faca dovada achizitionarii unui produs Corso. Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal introdus in campanie pana la afisarea finala a listei de castigatori pentru a dovedi existenta acestuia. Un participant poate inscrie pe parcursul intregii campanii un singur bon fiscal. Un bon fiscal poate fi inscris o singura data pe tot parcursul Campaniei.

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii constau in CD-uri Of Corso. Numarul premiilor puse in joc este de 1.000.