Acest concurs a expirat în data de 2015-02-01. Vezi concursurile active aici.
Banii vin inapoi cu Canon cashback!

Promoția "Canon Cashback" este valabilă pe teritoriul României, în perioada 5 Decembrie 2014 - 31 Ianuarie 2015, inclusiv.

Pentru a participa la promoție, Participanții trebuie să achiziționeze un produs promoțional de pe teritoriul României, de la un Dealer/Retailer participant ( eMAG, Flanco, F64, evoMAG), în perioada promoțională si să depună o solicitare validă în perioada vineri 5 Decembrie 2014 - 16 Februarie 2015.

Solicitările trebuie trimise după completarea completă și corectă (inclusiv specificarea unui număr de serie valid şi a unui cont bancar compatibil SEPA) a unui formular Canon de solicitare aici.

Participantul trebuie să se înregistreze on-line și să completeze numărul de serie al produsului, să scaneze și să încarce o copie a facturii și o fotografie a codului de produs și a codului EAN, aflate pe cutia produsului, în formularul de solicitare on-line.

Toate produsele trebuie să fie produse noi și produse Canon originale.

După primirea și verificarea solicitării, Canon se va ocupa de efectuarea plății prin transfer bancar în contul bancar al Participantului.  Canon va depune toate eforturile de a efectua plata prin transfer bancar în decurs de 28 de zile de la primirea unei solicitări valide.