98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Primesti montaj gratuit si 5% Card Cadou la 4 anvelope Michelin CrossClimate cumparate!

 admin  2016.04.04  Promotii,Vouchere,Castig instant  1080

concurs eMAG

Primești montaj gratuit și 5% Card Cadou la 4 anvelope Michelin CrossClimate cumpărate!

Pentru a beneficia de promoție, trebuie să:

  • cumperi în perioada 4 aprilie 2016 – 15 aprilie 2016 4 anvelope Michelin CrossClimate din produsele ce se regăsesc în lista de aici;
  • te programezi pentru montarea anvelopelor pe site-ul Euromaster, până la data de 7 mai 2016;

Montarea anvelopelor se poate face până la data de 31 mai 2016. Pentru a beneficia de montajul gratuit, trebuie să te prezinți cu factura la surcusala Euromaster aleasă în momentul programării.

Cardul Cadou va fi trimis pe email și poate  fi utilizat în perioada 15 mai 2016 – 15 iunie 2016. 

Cardul poate fi utilizat doar pe produsele vândute de eMAG din categoria “Auto, moto, RCA & Roviniete” cu excepția asigurărilor și a rovinietelor.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs eMAG castiga premii campanie eMAG campanie Michelin montaj gratuit card cadou Michelin CrossClimateNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.