98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
50
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Primesti inapoi pana la 1000 lei la produsele Canon din promotie!

 admin  2013.12.09  Promotii  2017

Primesti inapoi pana la 1000 lei la produsele Canon din promotie!

Cum puteti participa:

  • Pentru a participa la promoție, Participanții trebuie să achiziționeze un Produs Promoțional de pe teritoriul României, de la un Dealer/Retailer roman participant, în Perioada Promoţională şi să depună o solicitare validă în perioada luni, 9 decembrie 2013 - vineri, 14 februarie 2014, până la miezul nopţii.
  • Solicitările trebuie trimise după completarea completă și corectă (inclusiv specificarea unui număr de serie valid) a unui formular Canon de solicitare, disponibil la: www.canon.ro/cashback
  • Participantul trebuie să se înregistreze on-line. Să completeze in formularul de solicitare seria produsului, să scaneze și să încarce o copie a facturii , împreună cu o fotografie a codului EAN, aflat pe cutia produsului.
  • Pentru sfaturi referitoare la modalitatea de completare a formularului, căutați secțiunea despre formularul de solicitare on-line pe www.canon.ro-cashback . Facturile sau codurile EAN ,  iligibile sau deteriorate nu vor fi acceptate.

Produsele Promoționale sunt disponibile în limita stocului disponibil. Promoterul nu va fi responsabil pentru incapacitatea retailerilor de a onora comenzile de Produse Promoționale în timpul Perioadei Promoționale.

Canon nu va procesa nicio solicitare dacă aceasta este primită după ultima zi de primire a solicitărilor, respectiv după miercuri, 14 februarie 2014, până la miezul nopții. Canon nu va procesa solicitările care sunt incomplete sau ilizibile și nu își asumă răspunderea pentru solicitări pierdute sau întârziate. Canon nu va procesa solicitarile in cazul produselor returnate.

Cashback:

După primirea și verificarea solicitării, Canon se va ocupa de efectuarea plății prin transfer bancar în contul bancar al Participantului. Nu se va încheia nicio altă înțelegere alternativă și nu se va oferi nicio sumă de bani în numerar.

Canon va depune toate eforturile de a efectua plata prin transfer bancar în decurs de 28 de zile de la primirea unei solicitări valide.


PARTICIPA LA CONCURS

Canon promotie Canon cashbackNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.