Primesti cadou o baterie externa Power up
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

408.24
miliarde de lei,
adica

408.239.387,00
RON
11515
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Primesti cadou o baterie externa Power up!

 admin  2015.10.20  Promotii,Castig instant  2011

concurs Orange

Bucură-te de o baterie mereu încărcată și continuă să împărtășești poveștile cu toți prietenii chiar și atunci când ești în mișcare. Pentru fiecare smartphone 4G achiziționat din magazinele Orange, împreună cu un abonament nou sau la prelungirea celui existent, în perioada 14 septembrie – 31 decembrie 2015, primești o baterie externă Power up, pe care o poți înlocui cu una plină de fiecare dată când se descarcă.

Beneficii

Folosești telefonul mai mult timp atunci când ești în mișcare cu bateria externă Power up de la Orange. Mai mult, economisești timp pentru că nu este nevoie să o reîncarci. O înlocuiești gratuit cu una plină de fiecare dată când se descarcă, în orice magazin Orange.

Cât costă bateria externă Power up?

Primești cadou o baterie externă Power up la cumpărarea unui smartphone 4G din magazinele Orange. Dacă vrei, o poți cumpăra separat cu numai 10 euro.

Power up este o baterie externă de 2000 mAh care poate încărca complet un smartphone de dimensiuni medii. Procentajul de încărcare diferă în funcție de capacitatea bateriei telefonului. Power up vine cu un cablu micro-USB și este compatibilă cu orice dispozitiv cu conector micro-USB. Acest cablu este detașabil și poate fi înlocuit cu cablul original al telefonului, astfel că orice dispozitiv cu micro-USB este compatibil cu Power Up.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online promotii online promotii Orange reduceri Orange baterie externa Power up primesti cadou smartphone 4G magazin Orange