Promotii • Castig instant

Promotie: Primesti cadou o baterie externa Power up!

Adăugat de concursoman în data de 2015.10.20 • 2135 vizualizări

concurs Orange

Primesti cadou o baterie externa Power up la cumpararea unui smartphone 4G din magazinele Orange.

Bucură-te de o baterie mereu încărcată și continuă să împărtășești poveștile cu toți prietenii chiar și atunci când ești în mișcare. Pentru fiecare smartphone 4G achiziționat din magazinele Orange, împreună cu un abonament nou sau la prelungirea celui existent, în perioada 14 septembrie – 31 decembrie 2015, primești o baterie externă Power up, pe care o poți înlocui cu una plină de fiecare dată când se descarcă.

Beneficii

Folosești telefonul mai mult timp atunci când ești în mișcare cu bateria externă Power up de la Orange. Mai mult, economisești timp pentru că nu este nevoie să o reîncarci. O înlocuiești gratuit cu una plină de fiecare dată când se descarcă, în orice magazin Orange.

Cât costă bateria externă Power up?

Primești cadou o baterie externă Power up la cumpărarea unui smartphone 4G din magazinele Orange. Dacă vrei, o poți cumpăra separat cu numai 10 euro.

Power up este o baterie externă de 2000 mAh care poate încărca complet un smartphone de dimensiuni medii. Procentajul de încărcare diferă în funcție de capacitatea bateriei telefonului. Power up vine cu un cablu micro-USB și este compatibilă cu orice dispozitiv cu conector micro-USB. Acest cablu este detașabil și poate fi înlocuit cu cablul original al telefonului, astfel că orice dispozitiv cu micro-USB este compatibil cu Power Up.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS