Promotii

Promotie: Primesti cadou casti Beats by Dr.Dre Solo 2 On-Ear!

Adăugat de concursoman în data de 2016.02.17 • 1553 vizualizări

concurs eMAG

MacBook Air iti aduce cadou casti Beats by Dr.Dre Solo 2 On-Ear!

Cadou casti Beats by Dr.Dre Solo 2 On-Ear la orice laptop MacBook Air din promotie!

Cumpara un laptop MacBook Air si primesti garantat cadou casti Beats by Dr.Dre Solo 2 On-Ear!

Solo 2 a sosit. Cele mai populare casti Beats au fost reinnoite. Cu acustica actualizata si imbunatita, Solo 2 va permite sa simtiti muzica cu o gama mai larga de sunete si claritate sporita. Rezistente si cu o greutate redusa, aceste casti compacte sunt mai confortabile ca niciodata. Cu Solo 2 luati muzica cu dumneavoastra oriunde veti merge.

Castile dispun de o gama larga de sunet, cu o claritate care va duce mai aproape de ceea ce artistul doreste sa auziti. Indiferent de muzica ascultata, veti simti sunetul cu o inalta fidelitate la Solo 2.

Proiectate pentru confort. Incepand de la banda flexibila, cadrul castii este curbat, oferind castilor o fixare personalizata.

Ganditi-va la masini sport de lux - Solo 2 nu are suruburi vizibile. Deciziile in inginerie si alegerea materialelor au dus la realizarea unor casti pentru o utilizare prelungita. Usor de pliat, aceste casti premium sunt potrivite oriunde veti merge.

Cu ajutorul telecomenzii RemoteTalk, situate pe fir aveti posibilitatea schimbarii melodiilor, sa reglati volumul si chiar sa preluati apeluri, fara a fi nevoie sa ajungeti la dispozitiv. (Compatibil cu dispozitivele iOS. Functionalitatea poate varia in functie de dispozitiv).

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS