77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Primesti cadou casti Beats by Dr.Dre Solo 2 On-Ear!

 admin  2016.02.17  Promotii  1476

concurs eMAG

Cadou casti Beats by Dr.Dre Solo 2 On-Ear la orice laptop MacBook Air din promotie!

Cumpara un laptop MacBook Air si primesti garantat cadou casti Beats by Dr.Dre Solo 2 On-Ear!

Solo 2 a sosit. Cele mai populare casti Beats au fost reinnoite. Cu acustica actualizata si imbunatita, Solo 2 va permite sa simtiti muzica cu o gama mai larga de sunete si claritate sporita. Rezistente si cu o greutate redusa, aceste casti compacte sunt mai confortabile ca niciodata. Cu Solo 2 luati muzica cu dumneavoastra oriunde veti merge.

Castile dispun de o gama larga de sunet, cu o claritate care va duce mai aproape de ceea ce artistul doreste sa auziti. Indiferent de muzica ascultata, veti simti sunetul cu o inalta fidelitate la Solo 2.

Proiectate pentru confort. Incepand de la banda flexibila, cadrul castii este curbat, oferind castilor o fixare personalizata.

Ganditi-va la masini sport de lux - Solo 2 nu are suruburi vizibile. Deciziile in inginerie si alegerea materialelor au dus la realizarea unor casti pentru o utilizare prelungita. Usor de pliat, aceste casti premium sunt potrivite oriunde veti merge.

Cu ajutorul telecomenzii RemoteTalk, situate pe fir aveti posibilitatea schimbarii melodiilor, sa reglati volumul si chiar sa preluati apeluri, fara a fi nevoie sa ajungeti la dispozitiv. (Compatibil cu dispozitivele iOS. Functionalitatea poate varia in functie de dispozitiv).


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online promotii online reduceri online casti Beats promotii eMAG