98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Primesti 1 MB in Vodafone pentru fiecare MB folosit in reteaua ta mobila!

 admin  2017.12.06  Promotii  306

concurs Vodafone

Din orice rețea ești, net de la Vodafone primești!

Primești 1 MB în Vodafone pentru FIECARE MB folosit în rețeaua ta mobilă, chiar și în alta decât Vodafone!

Dacă ești din altă rețea, instalează-ți aplicația NetPrimești din Google Play sau din App Store (în curând) și primești încă o dată, ca BONUS, net-ul pe care l-ai folosit în rețeaua ta! Bonusul de date îl vei putea utiliza pe orice număr de Cartela Vodafone.

Află mai multe detalii aici!concursuri online concurs Vodafone castiga premii Net PrimestiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.