Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Premiera in Romania! Prima gama de machiaj certificat organic!

Premiera in Romania! Prima gama de machiaj certificat organic!

Premiera in Romania!

Au trecut trei ani. Au fost trei ani deloc usori, cu multa munca, dar si cu multe bucurii. Privim in urma si zambim. Au fost anii de pionierat pentru noi, anii in care fiecare apreciere si fiecare multumire primita a fost motiv de bucurie si semn ca mergem in directia cea buna. In urma cu trei ani am lansat  benecos. A fost prima gama de  machiaj certificat organic la preturi medii din Romania. Gama a fost diversificata si noi culori au aparut in permanenta, pentru a fi tot timpul in trend. Un punct culminant a fost in luna noiembrie a anului trecut, cand am lansat culorile de machiaj pentru intreg anul 2013. Iar prezentarea acestora a avut loc mai intai in Romania!

Au fost trei ani in care noi, in Romania am descoperit si ne-am convins de calitatea machiajului BIO marca benecos, iar produsele gamei au urcat rapid in topul preferintelor in intreaga tara. Pentru ca ascensiunea din Romania a fost poate cea mai importanta de pe intregul continent. Astfel ca acum am reusit sa obtinem costuri cu adevarat competitive si sa va oferim la randul nostru machiajul preferat la preturi accesibile tuturor.

Va multumim ca ati fost alaturi de noi in acesti primi ani si va promitem ca si noi va vom fi alaturi cel putin in aceeasi masura ca pana acum. Va invitam sa redescoperiti frumusetea naturala a produselor Benecos - acum, la preturi  incredibil de mici.

DESCOPERA ACUM BIO MARCA BENECOS!