Acest concurs a expirat în data de 2017-06-06. Vezi concursurile active aici.
Sony Xperia XZ. Si totul devine WOW! Precomanda acum cel mai surprinzator telefon al momentului! Casti Sony cadou!

Precomanda noul Sony Xperia XZ si primesti cadou o pereche de casti Sony!

Xperia XZ Premium prezinta noua tehnologie Motion Eye, intruchipata de un aparat foto atat de avansat, incat surprinde miscari pe care ochiul uman nu le poate vedea. Datorita designului uniform, afisajului 4K HDR uluitor si functiilor sale inteligente, este cel mai revolutionar smartphone al nostru de pana acum.

Surprindeti o noua lume, plina de miscari nevazute.

Cu aparatul foto dotat cu Motion Eye™ si modul ralanti extrem, clipurile video se inregistreaza la 960 de cadre pe secunda, rezultand o redare de patru ori mai lenta decat in cazul oricarui alt smartphone. Capturarea anticipata este cu un pas inaintea actiunii, incepand sa inregistreze imagini in memoria temporara inainte chiar sa apasati dvs. pe buton.

Calitate suprema a aparatului foto Sony. Obtineti imagini remarcabile chiar si inlumina redusa.

Fiind dotat cu tehnologii bazate pe know-how-ul de la renumitele noastre aparate foto Cyber-Shot™, Xperia XZ Premium asigura imagini de calitate uluitoare chiar si in lumina redusa. Noul senzor Exmor™ RS pentru dispozitive mobile prezinta pixeli mai mari si un obiectiv G de varf, pentru imagini mai clare si mai fidele.    
      
Primul smartphone din lume cu afisaj 4K HDR.

Afisajul 4K HDR cu care este dotat Xperia XZ Premium este o premiera in ce priveste smartphone-urile, avand aceleasi tehnologii folosite la televizoarele Sony Bravia. Va permite sa vizionati cel mai recent continut 4K HDR, pentru o experienta de vizionare unica dominata de culori, claritate si contrast uluitoare.    

Totul se imbina superb.

Linii gratioase. Suprafete din sticla uluitoare. Xperia XZ Premium este elegant si ergonomic deopotriva, cu o suprafata exterioara supla care se sincronizeaza superb cu inovatiile din interior. Este o experienta cu totul armonioasa.

Sa ploua. Creat sa faca fata la stropi, lichide varsate si averse spontane.

Nici ploaia nu trebuie sa va mai ingrijoreze cand iesiti afara cu Xperia XZ Premium. Fiind rezistent la apa, la praf si ranforsat cu Corning® Gorilla® Glass 5, putem spune ca face fata tuturor accidentelor din viata de zi cu zi.

Impune standardul pentru sunetul redat de smartphone-uri.

Fiind o inovatie destinata initial produselor noastre audio premium, sunetul de inalta rezolutie pastreaza detaliile si claritatea muzicii pentru ca dvs. sa puteti auzi melodiile exact asa cum a vrut sa le transmita artistul.

Cel mai puternic procesor dintr-un dispozitiv mobil Sony. Puterea de a va deschide noi orizonturi.

Navigare pe web extrem de rapida, jocuri cursive, redare video in flux fara intreruperi si multitasking impresionant – toate acestea au loc la o viteza fulgeratoare datorita noului procesor Qualcomm® Snapdragon™ 835. Dispunand si de o viteza de descarcare de pana la 1 Gbps, nimic nu va va mai sta in cale.     

Smartphone-ul care memoreaza mereu.

Xperia XZ Premium memoreaza de la dvs. si se adapteaza la activitatile dvs. cotidiene cu cat il folositi mai mult. Este aliatul dvs. portabil, urmarind nivelul bateriei si anticipandu-va functiile preferate.

Actiuni Xperia.

Xperia XZ Premium este atent la micile detalii din viata dvs., precum activarea modului silentios cand este cazul. Apoi incepe sa-si regleze setarile automat, pentru ca dvs. sa beneficiati intotdeauna de o experienta simpla si confortabila de utilizare a telefonului.

Smart Stamina.

Modul Smart Stamina intelege cum folositi energia pe parcursul zilei si va ofera garantia ca nu veti ramane fara baterie inainte de a va incheia ziua. Xperia XZ Premium optimizeaza pana si incarcarea pentru a va oferi garantia ca aveti o baterie fiabila intreaga zi pe toata durata de viata a telefonului.

Precomanda noul Sony Xperia XZ si primesti cadou o pereche de casti Sony!

Perioada campaniei este 29.05.2017 - 05.06.2017.