Acest concurs a expirat în data de 2015-04-10. Vezi concursurile active aici.
Traieste o experienta unor jafuri periculoase cu GTA V!

Toti jucatorii care precomanda jocul vor primi 1.000.000 $ in joc, bani pe care ii vor putea investi in lumea Grand Theft Auto V si Grand Theft Auto Online.

Intra in vietile a trei infractori complet diferiti, Michael, Franklin si Trevor, care risca tot ce au in timpul unei serii de jafuri periculoase, care le-ar putea asigura un viitor lipsit de griji.

Exploreaza lumea incredibila din Los Santos si Blane County in cea mai tare experienta Grand Theft Auto V, care include o serie de upgrade-uri si imbunatatiri tehnice atat pentru jucatorii noi cat si pentru cei care au jucat Grand Theft Auto V pe consolele PlayStation 3 si Xbox 360. Pe langa distanta de afisare crescuta si rezolutia superioara, jucatorii vor avea parte si de alte adaosuri si imbunatatiri, printre care:

  • arme, vehicule si activitati noi;
  • viata salbatica mai variata;
  • trafic mai dens;
  • efecte meteo si de daune imbunatatite si multe altele.

Grand Theft Auto V vine insotit si de Grand Theft Auto Online, un univers Grand Theft Auto aflat in continua evolutie, la care pot participa pana la 30 de jucatori pe consolele PlayStation 4 si Xbox One. Toate upgrade-urile si continutul creat de Rockstar de la lansarea Grand Theft Auto Online vor fi disponibile pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.