98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o masina de facut paine, un espressor, o patura cu incalzire electrica, un set de cutite, un storcator de fructe si legume sau alte premii!

 admin  2018.01.03  Diverse,Castig instant,Cel mai bun scor,Electrocasnice  4051

concurs Napolact

Produsele Napolact sunt preparate cu lapte din inima Ardealului, cu grijă și atenție, menite să-ți aducă tihna în fiecare zi. Serios vorbim! Tu te bucuri de bunătățile noastre și noi îți dăm puncte cu care poți să-ți iei lucruri de tihnă din prăvălie.

Tu faci ce făceai și până acum, doar că de-acum primești automat și puncte pe care le poți cheltui în prăvălie. Fie că te bucuri de experiențe în oaza noastră de liniște digitală sau de bunătățile Napolact, este simplu să aduni puncte. Află mai jos cum!

Faci acțiuni în oaza de liniște digitală

  • 1 articol scris = 10 puncte - Articolul este punctat doar dacă este aprobat după moderare.
  • 1 prieten invitat = 5 puncte - Invitația este punctată doar dacă prietenul pe care-l inviți își face cont.
  • 1 pin adăugat = 3 puncte - Pin-ul este punctat doar dacă este aprobat după moderare.
  • 1 like articol = 1 punct
  • 1 comentariu = 1 punct - Comentariul este punctat doar dacă este aprobat după moderare.

În contul tău se pot adăuga zilnic maxim 15 puncte. În caz că strângi mai mult de 15 puncte într-o zi, din acţiuni ce necesită moderare, diferența se va adăuga în contul tău a doua zi, tot în limita a 15 puncte/zi. 

Introduci coduri de pe produsele Napolact

  • 1 iaurt BIO spoonable de 140 g = 15 puncte
  • 1 PET Pur și Simplu de 330g = 20 puncte
  • 1 iaurt spoonable de 300 g = 30 puncte
  • 1 PET de iaurt de băut de 900g = 50 puncte
  • 1 smântână BIO de 300 g = 50 puncte

Poți introduce zilnic maxim 3 coduri de pe produse. Fiecare comandă în Prăvălie este condiționată de minim 5 coduri introduse. Poți plasa o singură comandă pe săptămână!

Vezi lista completă a produselor și află toate detaliile, citind Termenii și condițiile programului de loialitate.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Napolact castiga premii pravalia de tihna intihna.ro program de loializareNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.