78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Patru zile cu preturi cool la Resigilatele de pe eMAG!

 admin  2016.09.23  Promotii  760

concurs eMAG

Patru zile cu preturi cool la Resigilatele de pe eMAG!

Sa uitam ca toamna si-a trimis ploaia si temperaturile scazute si, comod asezati la adapost, hai sa cautam pe categoria Resigilate eMAG cele mai tari oferte, cu planul gata facut pentru strategii noi de promovare.

Intre 23 septembrie 2016, ora 07.00 dimineata, si 26 septembrie 2016, ora 23.59 seara, eMAG da drumul la Campania Zilele Resigilatelor, cu o oferta atractiva.

Acelasi produs, doar pretul este mai mic! Resigilatele sunt produse functionale, testate sau doar expuse pe raft.

Cum le spune si numele, Resigilatele sunt produse sigilate, nu o data, ci de doua ori! Spre deosebire de banalele lor colege sigilate, acestea au fost testate de tehnicienii eMAG, sau si-au confirmat calitatea in showroom-urile noastre.

Avantajul acestor produse perfect functionale este pretul mai mult decat bun, doar pentru simplul fapt ca ... nu ai fost tu primul!

De ce sa cumpar un resigilat? Pentru ca este un produs perfect functional testat si cu un pret foarte bun.

Astazi avem pana la 60% reducere la nenumarate telefoane resigilate, iar eu as alege unul dintre ele fara sa stau pe ganduri ... pretul este mai mic, iar garantia este aceeasi ca in cazul unui  produs nedesfacut. Practic, iti iei un nou gadget si iti raman bani si de o iesire in oras!

Nu sta pe ganduri, intra in campanie!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs eMAG castiga premii promotii eMAG promotii online reduceri eMAG scad preturile resigilatelor reduceri online resigilatele produs resigilat Campania Zilele Resigilatelor