Acest concurs a expirat în data de 2014-05-25. Vezi concursurile active aici.
Pariaza pe campioni

Campania “Pariaza pe campioni” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei, online, incepand cu data de 22 Mai 2014..

La Campania poate participa orice persoana fizica sau juridica care acceseaza pagina concursului si completeaza: Nume si Prenume, Scor Pauza, Scor final si adresa de e-mail, incepand cu data de 22.05.2014 pana in data de 24.05.2014 ora 21:30. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Campurile Scor Pauza si Scor Final se refera la rezultatele din meciul disputat in data de 24.05.2014 dintre Real Madrid si Atletico Madrid (Finala UEFA Champions League) la ora 21:45.

Pentru a se inscrie in Campanie, participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, impreuna cu scorurile de pauza si final.  Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un e-mail prin care va fi instiintat ca este inscris in Campanie; o adresa de e-mail se poate inscrie cel mult o data in Campanie.

Premiile Campaniei sunt:

  • In cazul in care un participant scrie scorul corect la meciul Real Madrid – Atletico Madrid, care incepe in data de 24.05.2014 la ora 21:45, atat cel de la pauza cat si cel de la final va primi 1 (unul) voucher electronic de cumparaturi in valoare de 100 (unasuta) lei cu TVA inclus.
  • In cazul in care un participant scrie scorul corect de la pauza la meciul Real Madrid – Atletico Madrid, care incepe in data de 24.05 la ora 21:45, va primi 1 (unul) voucher electronic de cumparaturi in valoare de 50 (cincizeci) lei cu TVA inclus.
  • In cazul in care un participant scrie scorul final corect la meciul Real Madrid – Atletico Madrid, care incepe in data de 24.05.2014 la ora 21:45, va primi 1 (unul) voucher electronic de cumparaturi in valoare de 50 (cincizeci) lei cu TVA inclus.

Fiecare voucher electronic cadou poate fi utilizat exclusiv pentru cumparaturi pe site-ul www.flanco.ro sau in orice magazin Flanco.  Voucherul electronic castigat este transmisibil. Voucherul electronic nu poate fi cumulat cu un alt voucher electronic pentru plata unei comenzi/achizitii.

Pentru a beneficia de reducerea voucherului electronic, castigatorii persoane fizice sau juridice, vor introduce codul unic al voucherul electronic primit prin e-mail, in campul ”adaugă cod promo” al comenzii online nou inregistrata sau va comunica seria voucherului reprezentantului de vanzari din orice magazin Flanco pentru achizitiile din magazinele Flanco.

Fiecare voucher electronic castigat este valabil pentru cumparaturi pana la data de 30 iulie 2014 inclusiv.

Castigatorii vor fi desemnati luni 26.05.2014; in urma rezultatului Meciului.