Nyerj egy álomutazást az Orsay játékában!

Adăugat de concursoman în data de 2014.02.25 • 4321 vizualizări

alomutazas

Nyerj egy álomutazást az Orsay játékában!

A DREAM TRIP verseny 22.02.2014 napján 00:00 órakor veszi kezdetét. és 06.04.2014 napján 23:59 órakor fejeződik be. A Versenyben kizárólag felnőtt korú személyek vehetnek részt. 

A Verseny Románia területén kerül lebonyolításra és csak ezen országok lakói illetve ezen országban tartózkodó személyek vehetnek részt benne. A Versenyben történő részvétel ingyenes és önkéntes.

A Verseny résztvevői a versenykérdésekre válaszolva jelentkezhetnek, amelyet csak egyszer tehetnek meg. A Versenyben történő részvételhez a jelentkezőnek regisztrálnia kell magát a dreamtripcontest.com weboldalon megadva személyi adatait (vezeték-, és keresztnév illetve e-mail cím) majd válaszolnia kell a „Miért pont Neked kellene elutaznod álmaid kirándulására” kérdésre maximum 180 betű terjedelemben.

A Verseny díjai a következőek:

  • az első helyet elért győztes nyereménye 1 db 10.000 lej értékű voucher amely egy tetszés szerinti kirándulásra költhető
  • a második helyet elérő résztvevők nyereménye 2 db 1.000 lej értékű, az ORSAY boltokban levásárolható voucherek
  • a közönségdíjjal díjazott résztvevők nyereménye 2 db 2.500 lej értékű, az ORSAY boltokban levásárolható voucherek

Az első, illetve második helyezéssel járó nyereményeket egy, a Szervező által kiválasztott  és a Szervező székhelyén ülésező háromszemélyes Versenybizottság ítéli oda. A Közönségdíjat az a Facebook megfelelő oldalán publikált válasz alkotója kapja amelyik a legtöbb „like”-ot kapja az oldal látogatóitól.

A Verseny eredményének kihirdetésére a dreamtripcontest.com weboldalon kerül sor – nem később mint a Verseny befejezését követő 7 napon túl. A Verseny megjutalmazott résztvevői e-mail segítségével lesznek értesítve amely a jelentkezésük során megadott címre lesz eljuttatva.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare: