Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-02. Vezi concursurile active aici.
Nyerj egy álomutazást az Orsay játékában!

A DREAM TRIP verseny 22.02.2014 napján 00:00 órakor veszi kezdetét. és 06.04.2014 napján 23:59 órakor fejeződik be. A Versenyben kizárólag felnőtt korú személyek vehetnek részt. 

A Verseny Románia területén kerül lebonyolításra és csak ezen országok lakói illetve ezen országban tartózkodó személyek vehetnek részt benne. A Versenyben történő részvétel ingyenes és önkéntes.

A Verseny résztvevői a versenykérdésekre válaszolva jelentkezhetnek, amelyet csak egyszer tehetnek meg. A Versenyben történő részvételhez a jelentkezőnek regisztrálnia kell magát a dreamtripcontest.com weboldalon megadva személyi adatait (vezeték-, és keresztnév illetve e-mail cím) majd válaszolnia kell a „Miért pont Neked kellene elutaznod álmaid kirándulására” kérdésre maximum 180 betű terjedelemben.

A Verseny díjai a következőek:

  • a z első helyet elért győztes nyereménye  1 db 10.000 lej értékű voucher amely egy tetszés szerinti kirándulásra költhető
  • a második helyet elérő résztvevők nyereménye  2 db 1.000 lej értékű, az ORSAY boltokban levásárolható voucherek
  • a közönségdíjjal díjazott résztvevők nyereménye  2 db 2.500 lej értékű, az ORSAY boltokban levásárolható voucherek

Az első, illetve második helyezéssel járó nyereményeket egy, a Szervező által kiválasztott  és a Szervező székhelyén ülésező háromszemélyes Versenybizottság ítéli oda.  A Közönségdíjat az a Facebook megfelelő oldalán publikált válasz alkotója kapja amelyik a legtöbb „like”-ot kapja az oldal látogatóitól.

A Verseny eredményének kihirdetésére a dreamtripcontest.com weboldalon kerül sor – nem később mint a Verseny befejezését követő 7 napon túl.  A Verseny megjutalmazott résztvevői e-mail segítségével lesznek értesítve amely a jelentkezésük során megadott címre lesz eljuttatva.