77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Nissan te trimite la mare!

 admin  2014.08.30  Vacante,Trageri la sorti  1005

concurs Nissan

Pe 30 august, ShortsUP incheie sezonul evenimentelor de vara cu o ultima iesire sub cerul liber. O seara plina de scurtmetraje aplaudate si vibratii indie-pop de la We Singing Colors va prinde viata la Teatrul de Vara din Parcul Herastrau, sambata asta, incepand de la ora 20:00.

Si pentru ca evadarea sa fie completa, Nissan, masina oficiala ShortsUP In Parc, a pregatit o super-surpriza pentru spectatorii de la Teatrul de Vara. Pentru doi dintre cinefilii de sambata, calatoria din filmele scurte se prelungeste cu o excursie la mare, soare si distractie – finalul perfect pentru o vara de poveste.

Cum ajungi la Oha Beach cu gasca si Nissan pe 5-7 septembrie

Povestile din filme sunt frumoase, dar cel mai frumos e cand devin realitate. Scenariul pentru weekendul 5-7 septembrie: tu si inca 3 prieteni intr-o masina Nissan cu destinatia Mamaia Nord si cu oprire la Oha Beach, spatiu de manifestari creative si artistice de la malul marii. Ca sa castigi excursia la mare e suficient sa vii la ShortsUP In Parc, sa te bucuri de filme scurte, sa completezi talonul de participare pentru promotia ”Nissan te Conduce la Oha Beach” si sa astepti anuntarea norocosilor pe 3 septembrie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

Ce include excursia Nissan la Oha Beach

  • Doua nopti de cazare pentru tine si inca 3 prieteni asigurate de Perfect Tour
  • Un Nissan Juke sprinten si aratos cu plinul facut care sa te conduca pana la destinatie
  • Locuri bune de plaja si consumatie gratuita in fiecare din cele trei seri de evadare din partea Oha Beach, sufrageria cu vedere la mare

Weekendul norocos e intre 5 si 7 septembrie. Cu alte cuvinte, cel mai potrivit mod de a-ti incheia vara. Hai la ShortsUP In Parc pentru o portie de comedie, fictiune si drama intensa si fii cu ochii pe promoterii Nissan!


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Nissan