Acest concurs a expirat în data de 2016-10-15. Vezi concursurile active aici.
Daca nu in weekend, atunci cand?

Toamna aceasta, weekendul vine cu internet 4G nelimitat și oferte speciale la telefoane, tablete și accesorii, la activarea sau prelungirea unui abonament din oferta curentă.

Activează sau prelungește un abonament nou de voce Orange Me de cel puțin 14 euro sau de internet Orange Net de cel putin 12 euro din oferta curentă Orange și navighezi nelimitat pe internet în fiecare weekend, pe toată durata inițială a contractului.

La fiecare sfârșit de săptămână, de vineri până duminică, exclusiv online ai prețuri speciale la telefoane și tablete și 20% reducere la accesorii online și în Orange shop.

Primești internet 4G nelimitat în fiecare weekend dacă:

  • Activezi un abonament nou Orange Me de cel puțin 14 euro sau Orange Net de minim 12 euro din oferta curentă pe 24 luni
  • Ai deja un abonament activ pe care îl prelungești pe 24 luni, alegând un abonament Orange Me de cel puțin 14 euro sau Orange Net de minim 12 euro din oferta curentă

În fiecare weekend, de vineri până duminică, ai în magazinul online Orange telefoane și tablete la prețuri speciale, împreună cu un abonament Orange Me, respectiv Orange Net, pe 2 ani. Reducerea de 20% la accesorii este valabilă la o selecție de produse disponibile în magazinul online și în Orange shop. Vezi aici lista acestor produse. Reducerile sunt valabile în limita stocurilor disponibile.

Activarea beneficiului cu internet 4G nelimitat în weekend se face automat în momentul în care activezi abonamentul Orange Me sau Orange Net. Acest beneficiu este individual și este valabil pe toată durata inițială a contractului, în fiecare vineri începând cu ora 00:00 până duminică la ora 24:00.

Oferta este disponibilă în perioada 8 septembrie – 14 octombrie 2016, cu posibilitate de prelungire.