98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 1.920 de vouchere de taxi pentru ca sa ajungi acasa in siguranta!

 admin  2014.05.26  Vouchere,Trageri la sorti  1336

concurs Johnnie Walker

Campania publicitara ''Johnnie Walker Join The Pact" organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, va incepe la data de 23 Mai 2014 (ora 17:00:00) si se va incheia la data de 30 Iunie 2014 (ora 23:59:59).

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii. Participantii trebuie sa:

  • devina fani ai paginii de Facebook Johnnie Walker Romania prin apasarea butonului "Like"/"lmi place", in cazul in care acestia nu sunt deja fani ai paginii
  • intre in aplicatia "NOT Driving License" realizata de administratorul paginii de Facebook, intr-un tab dedicat
  • acorde Aplicatiei permisiunile necesare pentru a se sincroniza cu contul sau pe Facebook. Acordarea acestor permisiuni reprezinta acordul expres al participantilor de a le accesa anumite date de pe contul de Facebook (de exemplu nume, prenume. poza de profil. adresa de email necesare pentru validarea castigatorului si conectarea cu Aplicatia). Fara acceptul transferului de date, utilizatorul de Facebook nu poate participa la Campanie;
  • sa apese butonul de participare (care inseamna consimtamantul utilizatorului pentru un consum responsabil de alcool) si sa-si genereze un ''NOT Driving License" prin incarcarea unei fotografii intr-un frame dedicat, pentru a participa la concursul cu premii
  • completeze formularul cu datele de contact (nume, prenume, oras, e-mail) si sa apese butonul "Trimite"  pentru a se inscrie in concurs

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt:

Vouchere Taxi:

  • Bucuresti - 520 bucati
  • Constanta - 400 bucati
  • Timisoara - 500 bucati 
  • lasi -500 bucati

Niciunul dintre premiile Concursului nu poate fi inlocuit cu contravaloarea in bani a acestuia ori cu un alt bun sau serviciu. Castigatorii vor fi alesi dintre utilizatorii din orasele participante (Bucuresti, Timisoara, lasi, Constanta), in ordinea inscrierii acestora in aplicatie pana la terminarea numarului de premii stipulate. Castigatorii vor fi anuntati (in nota dedicata acestora) ca isi pot ridica premiile din locatiile evenimentelor organizate in Campania Step Inside The Circuit, conform programului afisat.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Johnnie Walker #ImNOTdriving vouchere de taxi concurs Bucuresti concurs Iasi concurs Timisoara concurs ConstantaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.