Diverse • Trageri la sorti

Concurs: Mos Craciun indeplineste dorinte la Praktiker!

Adăugat de concursoman în data de 2014.12.08 • 2226 vizualizări

concurs Praktiker

Mos Craciun te asteapta la Praktiker!

Campania „Mos Craciun te asteapta la Praktiker” incepe la data de 14 noiembrie 2014 si dureaza pana la
data de 14 decembrie 2014.

Toti clientii magazinelor Praktiker de pe teritoriul Romaniei, care vin in magazinele Praktiker pe perioada de desfasurare a campaniei, si care efectueaza cumparaturi, au dreptul de a completa o lista cu produsele pe care si le doresc de Craciun, produse care trebuie sa se regaseasca in sortimentul Praktiker, prezente la raft spre vanzare. Valoarea totala a produselor inscrise in lista trebuie sa nu depaseasca suma de 1.000,00 lei (se totalizeaza valoarea produselor prezente la raft la data completarii listei).

Pentru a participa la extragere, clientul trebuie sa compleze in intregime talonul: campurile din lista (denumire produs, cod EAN, pret produs la raft, cantitate, valoare produs, valoare totala, conform modelului) cat si campurile cu datele personale, numar bon, sa-l dateze, sa-l semneze si sa-l introduca in urna special amenajata in interiorul fiecarui magazin Praktiker.

La finalul campaniei va avea loc tragerea la sorti prin care fiecare magazin Praktiker va desemna cate 1 castigator. Premiul pentru fiecare castigator consta in acordarea produselor inscrise in lista. Extragerea va avea loc la data de 18 Decembrie 2014.

Regulamentul complet al campaniei il gasiti aici.