105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Mii de ofertem sa-ti iei tot ce vrei tu!

 admin  21.08.2015  Promotii  1406

campanii eMAG

Hai să ne aducem aminte de prima zi de şcoală, de emoţia doamnei învăţătoare, odată cu... “Back to ... you!”, cea mai tare şi plină de farmec campanie care anuntă începutul toamnei la eMAG!  

Închideţi ochii... Nu-i aşa că “drumul” de la Abecedar la e-book reader şi de la creta colorată la jocurile educative digitale poate fi măsurat acum doar de un click? Mai ales cu unul care poate aduce tot ce are nevoie un mic sau mai mare învăţăcel, pentru anul şcolar care va începe!  

Între 21 august şi 20 septembrie 2015, în cadrul campaniei “Back to ... you!”, mii de produse sunt pregătite pentru ca şi cei mai exigenţi şcolari să se bucure de ele, încă din  prima zi de cursuri.

Penare cool, rucsacuri şi genţi pentru şcoală, caiete şi rechizite, dar şi “unelte” moderne precum tablete, e-book readere, alături de hăinuţe, încălţăminte, articole de sport şi alte articole atât de necesare pentru mic şi pentru mare, sunt gata de bifat de pe lista pregătită cu grijă.

Back to ... you!” este şi pentru liceeni sau studenţii: umblă un “zvon” că au nevoie de un nou laptop, mai performant, un telefon, poate şi de un espressor dornic să sprijine efortul din prima sesiune J, dar şi de haine cool, încălţăminte asortată şi... multe-multe altele.  

Back to ... you!” este şi campania care poate aduce câştiguri substanţiale tuturor afiliaţilor care vor “răspunde la apel”. Sunt invitaţi să pună în funcţiune cu inventivitate regulile de la “Nu te supăra, frate!” J şi să contabilizeze comisioane frumoase (un abac sau clasica numărătoare vor fi depaşite de situaţie).

Acelasi copil, alte dorinte! Descopera-le aici!campanii promotii reduceri back to school inapoi la scoala back to you


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail