Promotii

Promotie: Mii de ofertem sa-ti iei tot ce vrei tu!

Adăugat de concursoman în data de 2015.08.21 • 1457 vizualizări

campanii eMAG

Acelasi copil, alte dorinte!

Hai să ne aducem aminte de prima zi de şcoală, de emoţia doamnei învăţătoare, odată cu... “Back to ... you!”, cea mai tare şi plină de farmec campanie care anuntă începutul toamnei la eMAG!  

Închideţi ochii... Nu-i aşa că “drumul” de la Abecedar la e-book reader şi de la creta colorată la jocurile educative digitale poate fi măsurat acum doar de un click? Mai ales cu unul care poate aduce tot ce are nevoie un mic sau mai mare învăţăcel, pentru anul şcolar care va începe!  

Între 21 august şi 20 septembrie 2015, în cadrul campaniei “Back to ... you!”, mii de produse sunt pregătite pentru ca şi cei mai exigenţi şcolari să se bucure de ele, încă din  prima zi de cursuri.

Penare cool, rucsacuri şi genţi pentru şcoală, caiete şi rechizite, dar şi “unelte” moderne precum tablete, e-book readere, alături de hăinuţe, încălţăminte, articole de sport şi alte articole atât de necesare pentru mic şi pentru mare, sunt gata de bifat de pe lista pregătită cu grijă.

Back to ... you!” este şi pentru liceeni sau studenţii: umblă un “zvon” că au nevoie de un nou laptop, mai performant, un telefon, poate şi de un espressor dornic să sprijine efortul din prima sesiune J, dar şi de haine cool, încălţăminte asortată şi... multe-multe altele.  

Back to ... you!” este şi campania care poate aduce câştiguri substanţiale tuturor afiliaţilor care vor “răspunde la apel”. Sunt invitaţi să pună în funcţiune cu inventivitate regulile de la “Nu te supăra, frate!” J şi să contabilizeze comisioane frumoase (un abac sau clasica numărătoare vor fi depaşite de situaţie).

Acelasi copil, alte dorinte! Descopera-le aici!

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!