Acest concurs a expirat în data de 2014-07-14. Vezi concursurile active aici.
Lidl Kick

In cadrul campaniei “Lidl Kick” se desfăşoară un joc cu premii pe pagina de internet lidl.ro. Jocul cu premii începe în data de 26.05.2014 şi se încheie în data de 13.07.2014. 

Participarea la „Lidl Kick“ este independentă de achiziţia de produse. Achiziţia de produse nu va reprezenta un avantaj.

Pentru a participa la Lidl Kick, participantul trebuie să efectueze acţiunile descrise mai jos: 

  • Intra in joc accesand www.lidlkick.com, apoi din coltul din dreapta, partea de sus a ecranului, alege tara pe care doresti sa o reprezinti. 
  • Apasa butonul “Joaca acum” si apoi selecteaza-ti adversarul. Poti juca impotriva computerului sau impotriva prietenilor tai carora le poti trimite invitatii la joc completand un formular cu numele, prenumele si adresa de e-mail a acestora. Prietenul va primi pe email o invitatie de participare la joc. 
  • Alege de ce parte a portii vrei sa fii, poti selecta intre optiunile “golgheter” sau “portar”.
  • Urmeaza sa alegi un colt la care sa sutezi sau pe care sa il aperi, in functie de optiunea facuta la punctul de mai sus.
  • Urmatorul pas corespunde generarii unui video care va include pasa sau apararea ta la coltul ales. Participarea la jocul cu premii este independentǎ de finalitatea video-ului generat si depinde integral de inregistratea in joc, completand corect formularul de in registratere cu nume, prenume si adresa de e-mail. Dupa completarea acestui formular urmeaza sa primesti pe e-mail datele de logare necesare pentru a reveni in joc.”

Premiul se acordă prin tragere la sorţi la care participa toţi participanţii care s-au înregistrat, au acceptat termenii şi condițiile de participare şi şi-au indicat datele (nickname si adresa valida de e-mail). La jocul cu premii participă numai formularele de participare completate integral. 

Stabilirea castigatorului premiului are loc prin tragere la sorţi in 72 de ore de la finalizarea jocului, respectând garantarea principiului hazardului. Dupa finalizarea perioadei de desfăşurare (26.05.2014 - 13.07.2014), dacă se îndeplinesc condiţiile descrise in prezentele Condiţii de participare, se poate câştiga 1 Consola Microsoft Xbox 250 GB incluzand Controller Wireless Microsoft Xbox 360 si Joc Fifa 14 pentru Xbox 360.