Acest concurs a expirat în data de 2015-04-10. Vezi concursurile active aici.
10 ani de cadouri inspirate!

Pe 7 aprilie este ziua noastra! FunGift sarbatoreste 10 ani de cadouri inspirate in online, 60,000 de comenzi livrate in toata tara. Am sarbatorit alaturi de clientii nostri cu fiecare ocazie speciala, aniversari, Craciun, Paste, Ziua Indragostitilor, 8 Martie, zile onomastice si ne-am straduit sa va surprindem mereu cu servicii de calitate si cadouri ingenioase!

Au fost 10 ani de cadouri, 10 ani de zambete, 10 ani de munca si cel mai important am sarbatorit si ne-am bucurat alaturi de voi cu fiecare ocazie speciala!

Vrem sa va multumim pe aceasta cale ca ati fost alaturi de noi de-a lungul timpului si ca ne-ati ales cu incredere pentru a ii surprinde pe cei dragi si dorim sa facem cinste cu 10 zile de livrare gratuita in orasele de resedinta FanCourier si un discount de 10% pentru orice comanda,  prin aplicarea codului LMA10aniFunGift 

Speram sa va surprindem mereu cu servicii de calitate si cadouri ingenioase, mai mult, speram sa ramanem mereu in topul preferintelor dumneavoastra in materie de cadouri si sa aducem bucurie celor dragi voua inca multi ani de acum incolo!

La multi ani si la cat mai multe cadouri inspirate!