Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-06-10. Vezi concursurile active aici.
KFC face cinste cu Fillet Bites cat incape, pentru tine si gasca ta

Campania "KFC face cinste!" se va desfasura in zilele de luni pana vineri, incepand cu data de 2 iunie 2014 si pana la data de 9 iunie 2014, inclusiv.

Inscrierea la campanie se poate face prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal).

Cu incepere de la ora 19:00, realizatorii emisiunii vor lansa tema concursului. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa raspunda, cat mai creativ cu putinta, la subiectul ales ca tema a zilei. Raspunsul va fi trimis printr-un mesai de tip SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal). Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.

In fiecare zi de concurs, o data pe zi, in intervalul 19:00 -22:00, va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii va fi apelat de catre acestia si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul zilei.

Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM. 

Premiul zilnic consta in 10 vouchere cu valoare individuala de 21 de lei, valoare totala 210 lei. Valoarea totala a premiilor puse in joc este de 1050 de lei.

La campania „KFC FACE CINSTE!" poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania, care a implinit varsta de 14  ani pana la data participarii la campanie.