Acest concurs a expirat în data de 2014-07-01. Vezi concursurile active aici.
Iunie este luna copiilor - castiga articole pentru copii

IUNIE este LUNA COPIILOR! De aceea, emisiunea EUROPA EXPRESS împarte bucurii în fiecare zi la Europa FM. Dacă ai un copil cu vârsta cuprinsă între 4 şi 10 ani, completează formularul de mai jos şi dacă este selectat, Ciprian Dinu îl va suna şi recompensa cu un cadou din partea EUROPA FM si SPORTPARTNER.ro.

Concursul intitulat “Iunie – LUNA COPIILOR” se desfasoara in perioada 02 iunie - 30 iunie 2014, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiune Europa Express, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00-13:00, câte un concurs pe zi. La fiecare concurs Ciprian Dinu, realizatorul emisiunii Europa Express va premia cate un copil care, in prealabil a fost inscris pe site-ul europafm.ro de catre tutorele legal. 

Premiile constau in 21 de pachete (cate un pachet per concurs) alcatuite din articole pentru copii in valoare totala de aproximativ 12.464 lei. 

Competitia intitulata “Iunie – LUNA COPIILOR” se desfasoara in perioada 02 – 30 iunie 2014, in emisiunea Europa Express din intervalul orar 10.00 – 13.00 cat si pe website-ul www.europafm.ro de luni pana vineri. 

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa Fm care sunt tutore a copiii cu varsta cuprinsa intre 04 – 10 ani trebuie sa-si inscrie copilul completand formularul de inscriere in pagina de concurs de pe website-ul www.europafm.ro , in cadrul caruia trebuie sa completeze date cerute (nume, prenume, varsta, intre ce ore poate fi sunat, pasiuniile copilului,ce vrea copilul cand va fi mare, fotografie copil).

Ciprian Dinu, realizatorul emisiunii Europa Express din intervalul orar 10.00 – 13.00 de luni pana vineri, va selecta cate un copil in fiecare zi, il va suna si va purta un dialog cu acesta. Dialogul purtat va fi inregistrat si ulterior difuzat in emisiunea Europa Express, iar la final premiat.

Un participant poate fi declarat castigator o singura data in cadrul acestui concurs. Un participant se poate inscrie la concurs o singura data. Inscrierile repetate in concurs ale aceluiasi participant nu vor fi luate in considerare.