Incepe sezonul de promotii! Toamna 2013

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.30 • 1474 vizualizări

Incepe sezonul de promotii! Toamna 2013

Incepe sezonul de promotii! 30 lei REDUCERE pe loc!

Bonprix este o firmă de vânzări la distanţă, care face parte din cel mai mare concern din branşă – OTTO Versand, Hamburg. Îşi desfăşoară activitatea în cele mai mari ţări europene: Germania, Franţa, Italia, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Elveţia, Cehia, Slovacia, Ungaria şi Rusia.

Oferta noastră vă este pusă la dispoziţie prin intermediul catalogului, pe care îl puteţi comanda gratuit. Totodată puteţi vizualiza produsele noastre si pe pagina noastră web. De la bonprix puteţi cumpăra fără teamă, întrucât toate articolele sunt protejate de un sistem avantajos de restituiri şi reclamaţii. Articolele pe care le puteţi găsi în catalog sunt importate din întreaga lume. Procesul de producţie este strict supravegheat de firma bonprix. Principalii clienţi ai firmei bonprix sunt reprezentantele sexului frumos, dar oferim produse atât bărbăteşti cât şi pentru copii. În catalogul nostru fiecare îşi poate găsi ceva atrăgător pentru sine. Bonprix – cumpărături făcute fără necesitatea de a ieşi din casă, fiecare îşi poate găsi ceva atrăgător pentru sine beneficiind de mărimea dorită şi un preţ bun.

Foloseste codul 7JHK pentru o reducere de 30 lei*!

*Promotia este valabila numai pana la data de 01.09.2013 si numai prin internet! Codurile promoţionale nu se pot cumula.

PROFITA ACUM!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: