Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Ia-ti tableta cu internet nelimitat!

Ia-ti tableta cu internet nelimitat!

O tableta fara internet e ca un televizor fara cablu, atunci cand ruleaza, in premiera, un episod din serialul tau preferat. Ia-ti o tableta, foloseste-o la adevarata valoare si bucura-te de minunile tehnologiei cu 3 luni de internet gratuit de la Cosmote!

Tableta iPad mini Wi-Fi+Cellular 32GB Tableta iPad mini Wi-Fi+Cellular 32GB Tableta IdeaPad Tablet A210 MA334GE Tableta iPad mini Wi-Fi+Cellular 16GB

Sisteme Home Cinema

Tableta iPad mini Wi-Fi+Cellular 64GB Tableta iPad mini Wi-Fi+Cellular 64GB  

*Impreuna cu tableta comandata vei primi in pachet o Cartela Internet Connect MOVE de la COSMOTE si mai multe Cartele Valorice in valoare de 10 euro credit fiecare, numarul acestora variind in functie de numarul de luni de internet nelimitat afisate in dreptul fiecarui produs. Vei beneficia de internet nelimitat dacă iți activezi lunar  extraopțiunea Connect MOVE Unlimited 2.5 ce iti ofera 2.5 GB trafic de date inclus cu o viteză de download de până la 21.6 Mbps. După epuizarea traficului inclus,  viteza de download va scădea până la 128 kbps. Ofertele sunt valabile pana pe data de 21 August 2013.